Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο μήνυμα του Νάζου Αθανάσιου για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Με την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην ανάδειξη του Σώματος των Αντιπροσώπων, είμαι στην ευχάριστη θέση να εκπροσωπώ και επίσημα πλέον και τον Νομό μας στον κλάδο των Οικονομολόγων – Λογιστών.Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τοπικό Σύλλογο Λογιστών Γρεβενών για την αμέριστη στήριξή του αλλά και σε όλους τους συναδέλφους οικονομολόγους στην επικράτεια, οι όποιοι ήταν αρωγοί σε ολόκληρη την προσπάθεια μου.
Η συνεισφορά των νέων στους επιστημονικούς φορείς κρίνεται πλέον αναγκαία, καθώς συμβάλλουν καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό όλων των διαδικασιών και στην προώθηση ενός μοντέλου αποτελεσματικού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε καθημερινή βάση.
Το Οικονομικό Επιμελητήριο είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της επιστημονικής κοινότητας αλλά και ένας από τους βασικούς συμβούλους του κράτους. Κυρίαρχο μέλημα των νέων είναι να προωθήσουμε μέσα στον φορέα αυτό, την εξειδίκευση κάθε επιστήμονα ανά κλάδο και την ολοκλήρωση δράσεων που θα προσδώσουν υπεραξία στις σπουδές μας.

Νάζος Αθανάσιος
Οικονομολόγος –Λογιστής
MsC Ελεγκτικής –Λογιστικής , HRD