Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Προς απάντηση στην ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων τοπικής αυτοδιοίκησης Ν. Γρεβενών, σχετικά με το bullying εις βάρος υπαλλήλου.

Περίπου πριν από σαράντα μέρες μαζί με τον αντιδήμαρχο εμπορικών δραστηριοτήτων επισκέφθηκα το γραφείο του συγκεκριμένου υπαλλήλου και ρώτησα εάν έχει παραλάβει και μελετήσει τον φάκελο της νέας αίτησης με αριθμό πρωτοκόλλου 14670/022019 προς συμπλήρωση της 397/11012019 και 523/15012019. Ο συγκεκριμένος φάκελος ενώ λογικά περιμέναμε να εξεταστεί με σειρά προτεραιότητας, αντιλήφθηκα ότι  βρίσκεται κάτω από ένα τεράστιο όγκο φακέλων. Όταν ρωτήθηκε αν έχει εξεταστεί ο φάκελός μας ο υπάλληλος απάντησε ότι όταν θα βρει χρόνο θα το κάνει. Έχω εξηγήσει με τη σειρά μου ότι έχουν περάσει 10 μήνες από την πρώτη μας αίτηση και πως αυτό είναι δυσβάσταχτο για την επιχείρησή μας. Με έντονο και καταδικαστικό ύφος μου απάντησε πως η εισήγηση του προς το αίτημα μας θα είναι αρνητική γιατι ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι χαρακτηρισμένος ως δημοτικός χώρος στάθμευσης. Στην συνέχεια του εξήγησα πως μέσα στο φάκελο υπάρχουν νέα στοιχεία και έγγραφα που χαρακτηρίζουν το πρώην οικόπεδο της εθνικής τράπεζας ως νόμιμο δημοτικό χώρο στάθμευσης. Η απάντηση του ωστόσο ήταν πως ότι και να περιέχει ο φάκελος η εισήγηση του θα είναι αρνητική διότι στο παρελθόν του υπέκλεψα (σύμφωνα με τα λεγόμενα του) ηλεκτρονικό έγγραφο με την χρήση του κινητού μου, έγγραφο το οποίο προοριζόταν για την εταιρία μας. Από εκεί και πέρα του ζήτησα να προσέξει την αρνητική του εισήγηση γιατί σύμφωνα με τα στοιχεία του φακέλου μόνο αρνητική δεν θα έπρεπε να είναι και συνέχισα λέγοντας του πως αν θα αποδειχθεί το αντίθετο επιφυλάσσομαι να ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματα μου ακόμα και να προβώ σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, χωρίς αυτό να αποτελεί απειλή ουτε εκβιαστική συμπεριφορά προς τον ίδιο.

Η αναφορά που έκανα “περι κουλουριών” και “μη σωστής άσκησης των καθηκόντων του” οφείλεται στην φανερή αγωνία μου για την μεγάλη καθυστέρηση της έκδοσης της άδειας της επιχείρησης μας και γι’ αυτό ζητώ συγνώμη σήμερα με την παρούσα.

Δεν είναι λόγος αυτός να καταδικάζεται μια επιχείρηση τριών εταίρων, μια μέρα πριν την συζήτηση του θέματος μας στο δημοτικό συμβούλιο, όταν το συμβάν όπως προανέφερα έλαβε χώρα πριν από περίπου 40 μέρες. Εύλογα τίθεται το ερώτημα για ποιό λόγο το συγκεκριμένο περιστατικό δημοσιοποιήθηκε μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και μια μέρα πριν το δημοτικό συμβούλιο στο οποίο θα συζητηθεί το θέμα μας.

 

 Ι.Λ.