Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού

Μια πάρα πολύ όμορφη όσο και επιτυχημένη εκδήλωση με θέμα:  “Καθαριότητα και Ανακύκλωση» πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 και ώρα 10:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών. Στην εκδήλωση  που έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου Γρεβενών και της…

Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μεταξίας (Ξένιας) Φωτίου, έκαναν στην αρχή σύντομο χαιρετισμό ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Γιώργος Ζιώγος και ο Αντιδήμαρχος κ. Παλάσκας Κων/νος και στη συνέχεια μίλησαν στους μαθητές η Δασκαλοπούλου Όλγα Τεχνολόγος Αντιρύπανσης, η Μπαλιάμη Τριανταφυλλιά Δασοπόνος και η κ. Μούκα Άννα Δασοπόνος, ενώ ταυτόχρονα έγιναν και παρουσιάσεις (power point). Ακολούθησε πλούσια συζήτηση και στο τέλος ο Αντιδήμαρχος κ. Παλάσκας ανακοίνωσε ότι ο Δήμος Γρεβενών θα διοργανώσει διαγωνισμό με κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά.

Ήταν μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και κατάφερε να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές για την προστασία του περιβάλλοντος.  Γι’ αυτό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια το Δήμο Γρεβενών και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μεταξία (Ξένιας) Φωτίου που ήταν και οι διοργανωτές της εκδήλωσης καθώς και τις ειδικούς επιστήμονες που έκαναν την παρουσίαση.

 

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  ΤΟΥ  ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

Γεώργιος Ζιώγος