Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ανδρέας Πάτσης : οι Γρεβενιώτες δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας- να δοθεί λύση στο ζήτημα των ελλείψεων στον Γ.Ν Γρεβενών.

Με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη συναντήθηκε ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, όπου του εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γ.Ν. Γρεβενών. Ο ίδιος για τη συνάντηση αυτή αναφέρει:

Στη συνάντηση που είχαμε με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ, κ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη, είχα την ευκαιρία να του εκθέσω αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γ.Ν. Γρεβενών τόσο ως προς τις ελλείψεις ιατρικού προσωπικού, όσο και σχετικά με την αύξηση του όγκου των περιστατικών που είναι αναγκασμένο πλέον να δέχεται το μοναδικό νοσοκομείο του Νομού μας.

Ο ίδιος προσωπικά, έχοντας επισκεφθεί πολλές φορές το Γ.Ν. Γρεβενών, γνωρίζω πολύ καλά ότι οι ιατροί, οι νοσηλευτές και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου καταβάλουν καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες και αγωνίζονται υπό αντίξοες συνθήκες να προσφέρουν στους συμπολίτες μας όσο το δυνατό καλύτερες υπηρεσίες υγείας διασφαλίζοντας το ύψιστο αγαθό της δημόσιας περίθαλψης.

Παρόλα αυτά, δεν είναι αποδεκτό στη σημερινή εποχή να επαφίεται ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως η ανθρώπινη ζωή, μόνο στη φιλοτιμία και την ευσυνειδησία του προσωπικού του νοσοκομείου.
Είναι απαραίτητη και η βούληση της κεντρικής διοίκησης να διορθώσει τα κακώς κείμενα.
Ο κ. Π. Μπογιατζίδης δεσμεύτηκε να λάβει άμεσα πρωτοβουλίες και να επισπευσθούν οι διαδικασίες ώστε να δοθεί λύση στο ζήτημα των ελλείψεων που υπάρχουν στον Γ.Ν Γρεβενών.

Από την πλευρά μου, τόνισα για μια ακόμη φορά ότι οι Γρεβενιώτες δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και είναι μέγιστη υποχρέωση του κράτους να μεριμνήσει για την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας σε ένα δύσβατο και παραμελημένο νομό, όπως ο δικός μας.