Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δεύτερη ημέρα του προγράμματος Erasmus +

Η Τρίτη 26/11/2019 ήταν ή δεύτερη ημέρα του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ με θέμα «Sport to educate, to integrate, to become citizens of the world» και στο οποίο συμμετέχουν 6 χώρες: Ιταλία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Ισπανία, Βουλγαρία και Ελλάδα. Την Ελλάδα εκπροσωπεί το 3ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών. Μετά την άκρως πετυχημένη από όλες τις απόψεις πρώτη ημέρα, η δεύτερη ημέρα περιελάμβανε τα εξής: Αρχικά ενημέρωση στην αίθουσα Πέτρος Σιούλης από την Περιβαλλοντική Ομάδα του ΚΠΕ Γρεβενών. Στη συνέχεια μετάβαση στο σύγχρονο παλαιοντολογικό μουσείο της Μηλιάς όπου και εκτίθενται τα απολιθώματα και τα άλλα σπουδαία ευρήματα των ανασκαφών που έχουν πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Στην συνέχεια η αποστολή μετέβη στο επιβλητικό γεφύρι του Αζίζ Αγά που είναι το μεγαλύτερο της δυτικής Μακεδονίας. Βρίσκεται στο Τρίκωμο Γρεβενών και εντυπωσιάζει τον κάθε επισκέπτη καθώς προβάλει μέσα σε ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο!
Επόμενος σταθμός το Σπήλαιο Γρεβενών και το πολύ παλιό και καλά διατηρημένο Μοναστήρι Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Το πρόγραμμα της ημέρας έκλεισε με την επίσκεψη των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα, στο χώρο που αθλείται καθημερινά ο Α.Γ.Σ. Ελιμειώτης Tsepidis Boxing Club. Εκεί είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για το άθλημα της πυγμαχίας και την ευκαιρία να έχουν μια ευχάριστη βιωματική προσέγγιση μαθητές και εκπαιδευτικοί.