Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η Τελετή Αναγόρευσης του Καθηγητή Κων. Ζοπουνίδη σε Επίτιμο Διδάκτορα (VIDEO)

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, στο μεγάλο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά, η Τελετή Αναγόρευσης του Καθηγητή Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Βιογραφικό του K. Ζοπουνίδη

Ο Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης είναι καθηγητής και διευθυντής του Εργαστηρίου Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Είναι Editor in Chief επτά Διεθνών Επιστημονικών Περιοδικών στους τομείς Χρηματοοικονομικής Μηχανικής, Πολυκριτήριας Ανάλυσης Αποφάσεων και Επιχειρησιακής Έρευνας. Είναι Μέλος δύο Ακαδημιών της Ισπανίας και Διακεκριμένος Καθηγητής Έρευνας της Audencia Business School.

Στο πλαίσιο της ερευνητικής του δραστηριότητας,  του έχουν απονεμηθεί πολλές τιμητικές διακρίσεις μεταξύ των οποίων:

  1. Το 2012 τιμήθηκε από την Ecole Superieure de Paris (Londres) για τη μακροχρόνια συνεισφορά του στον τομέα Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Λήψης Αποφάσεων.
  2. Το  2013 του απενεμήθη το υψηλού κύρους βραβείο Edgeworth-Pareto από την Διεθνή Εταιρεία Πολυκριτήριας  Ανάλυσης Αποφάσεων.
  3. Τα έτη 2015 και 2016 έλαβε τιμητικές διακρίσεις από το Audencia Business School και το ΜΑΙΧ.

Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο το οποίο μέχρι στιγμής αποτελείται από 90 βιβλία που έχουν εκδοθεί από ελληνικούς και διεθνείς εκδοτικούς οίκους και πάνω από 450 επιστημονικές εργασίες σε διεθνή έγκυρα περιοδικά.

 

https://www.youtube.com/embed/ce0b3zyGp_M&feature=youtu.be