Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων: Αναγόρευση Επίτιμου Διδάκτορα

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα αναγορεύσει Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος τον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης κο Κωνσταντίνο Ζοπουνίδη.
O Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης, με καταγωγή από την Εορδαία, είναι Καθηγητής Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και Διευθυντής του Εργαστηρίου Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης. Είναι Editor in Chief επτά διεθνών επιστημονικών περιοδικών στους τομείς Χρηματοοικονομικής Μηχανικής, Πολυκριτήριας Ανάλυσης Αποφάσεων και Επιχειρησιακής Έρευνας. Είναι μέλος δύο Ακαδημιών της Ισπανίας και Διακεκριμένος Καθηγητής Έρευνας της Audencia Business School. Στα πλαίσια της ερευνητικής του δραστηριότητας, του έχουν απονεμηθεί πολλές τιμητικές διακρίσεις μεταξύ των οποίων: (1) Το 2012 τιμήθηκε από την Ecole Superieure de Paris (Londres) για τη μακροχρόνια συνεισφορά του στον τομέα Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Λήψης Αποφάσεων. (2) Το 2013 του απενεμήθη το υψηλού κύρους βραβείο Edgeworth-Pareto από την Διεθνή Εταιρεία Πολυκριτήριας Ανάλυσης Αποφάσεων. (3) Τα έτη 2015 και 2016 έλαβε τιμητικές διακρίσεις από το Audencia Business School και το ΜΑΙΧ. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο το οποίο μέχρι στιγμής αποτελείται από 90 βιβλία που έχουν εκδοθεί από ελληνικούς και διεθνείς εκδοτικούς οίκους και πάνω από 450 επιστημονικές εργασίες σε διεθνή έγκυρα περιοδικά. Η ευρεία αναγνώριση του επιστημονικού έργου του Καθηγητή Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη είναι άμεσα εμφανής από το υψηλό αριθμό αναφορών που έχει συγκεντρώσει έως σήμερα (πάνω από 16.000).
Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στα Γρεβενά, την Τρίτη 26/11/2019 και ώρα 11.30 π.μ.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Γιώργος Κοντέος