Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Απονομή Διακριτικών Βαθμού από τον Αρχηγό ΓΕΣ προς τους Νεοπροαχθέντες Έφεδρους της 9ης Μ/Π ΤΑΞ

Το προεδρείο και μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξκών Γρεβενών την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, παραβρεθήκαν στην τελετή Απονομής Διακριτικών Βαθμού από τον Αρχηγό ΓΕΣ , Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, προς τους Νεοπροαχθέντες Έφεδρους Αξιωματικούς της 9ης Μ/Π ΤΑΞ, μεταξύ των οποίων ήταν και Γρεβενιώτης Βαϊος Γούσιος, μέλος του Δ.Σ. ΣΕΑΝ Γρεβενών.
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Γ΄ΣΣ/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα, και τον Διοικητή της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού «ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ», Ταξίαρχο Καρατζά Παναγιώτη, επέδωσε τα διακριτικά του νέου του βαθμού στους προαχθέντες Εφέδρους της Περιοχής Ευθύνης της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στη Λέσχη Αξκων Φρουράς Κοζάνης.

Ο Αρχηγός τόνισε τις άρρηκτες σχέσεις του Εφεδρικού δυναμικού με τα μόνιμα Στελέχη και τους Οπλίτες του Στρατού Ξηράς, συνεχάρη τους Εφέδρους για την προαγωγή και τις υπηρεσίες προσφέρουν στην Πατρίδα και τους παρότρυνε με τον ίδιο ζήλο να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις-καθήκοντα του νέου τους βαθμού.

ΜΕ ΕΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ ΔΣ ΣΕΑΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ