Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Για την αγαπητή συνάδελφο Μαρία

Με ανείπωτη θλίψη και πόνο ζωγραφισμένο στην ψυχή και στην καρδιά, αποχαιρετούμε σήμερα όλη η εκπαιδευτική κοινότητα των Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, την αγαπητή συνάδελφο Μαρία, η οποία δεν υπήρξε μόνο μια εξαιρετική δασκάλα, υπήρξε μια σπουδαία παιδαγωγός όπου σμίλεψε με τη σκέψη της και το λόγο της, αγνές και αδιαμόρφωτες υπάρξεις. Πνεύμα δημιουργικό, ασυμβίβαστο και περήφανο, με ψυχικές δυνάμεις αστείρευτες, με τεράστια αποθέματα κουράγιου και αντοχών. Με

σπάνιο ήθος, αξιοπρέπεια, ανθρωπιά, αγάπη και ευγένεια. Ήταν χαρισματική και ευαίσθητη, επιεικής για τους άλλους και απαιτητική με τον εαυτό της. Επιτυχημένη σε όλους τους τομείς της ζωής: άνθρωπος, δασκάλα, σύζυγος, μητέρα.

Έφυγε νωρίς και άφησε στην οικογένειά της αλλά και σε όλους τους γνωστούς και φίλους, ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Χάθηκε αναπάντεχα όμως δεν θα ξεχασθεί. Δεν θα την ξεχάσουμε γιατί το φως και η καλοσύνη που σκόρπισε με το πέρασμά της από τον προσωρινό αυτόν κόσμο, δεν θα σβήσει με την κοίμησή της.

 

Αείμνηστη Μαρία,

Θα σε θυμόμαστε για πάντα!

Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου και είμαστε βέβαιοι ότι θα σε «συναριθμήσει μετά δικαίων…».

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη σου οικογένεια.

 

Μετά Τιμής

 

Δημήτριος Γ. Μπέης

Δάσκαλος

Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Γρεβενών