Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Απάντηση του Υπουργείου Εργασίας στον βουλευτή Ν. Γρεβενών για τον οικισμό Κυρακαλής Γρεβενών

Έπειτα από σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή στις αρχές Οκτωβρίου ο βουλευτής Ν. Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης σχετικά με τον ημιτελή οικισμό Κοινωνικών Κατοικιών στην Κυρακαλή Γρεβενών, το Υπουργείο Εργασίας μέσα από το επίσημο έγγραφο της απάντησής του προς τον βουλευτή επιβεβαιώνει επίσημα την επικείμενη νέα δημοπράτηση του έργου με εγκεκριμένο προϋπολογισμό μελέτης τα €8.199.000.
Ο Βουλευτής του νομού, κ. Ανδρέας Πάτσης από την πλευρά του είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, καθώς έπειτα από τις συντονισμένες ενέργειές του σε συνεργασία με τους φορείς του Υπουργείου Εργασίας και του ΟΑΕΔ, δίνεται επιτέλους λύση σε ένα πρόβλημα που υφίσταται πάνω από δέκα χρόνια, έτσι ώστε να παραδοθούν οι κατοικίες στους δικαιούχους τους το συντομότερο δυνατό.
Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες στον οικισμό της Κυρακαλής Γρεβενών είχαν διακοπεί οριστικά από το 2008 -παρά το γεγονός ότι ήδη από το 2007 είχαν αναδειχθεί οι δικαιούχοι- και εκ τότε το έργο παρέμενε σε ημιτελή κατάσταση στο έλεος της εγκατάλειψης και των φυσικών φθορών του χρόνου και των καιρικών συνθηκών, χωρίς να έχει δοθείοριστική λύση μέχρι σήμερα.

Δείτε ακόμα