Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπαλλήλων του Κοινωφελούς Προγράμματος Πυροπροστασίας Δ/νσης Δασών Γρεβενών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

των υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του Κοινωφελούς Προγράμματος Πυροπροστασίας Γρεβενών που απασχολούνται στην Δ/νση Δασών Γρεβενών

Έπειτα από την συνεδρίαση των υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του Κοινωφελούς Προγράμματος Πυροπροστασίας Γρεβενών που απασχολούνται στην Δ/νση Δασών Γρεβενών και το σχετικό πρακτικό απόφασης, ανακοινώνουμε τη κάτωθι δήλωση:

«Εκφράζουμε την δημόσια συγγνώμη μας στην Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δασών Γρεβενών περί των ανυπόστατων και ψευδών δημοσιεύσεων εναντίον της που προέβη το σωματείο «ΕΝΩΣΗ» κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα!

Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε με όσα έχουν αναγραφεί και δημοσιευθεί από το σωματείο «ΕΝΩΣΗ» και προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνουμε ότι υπάρχει άριστη συνεργασία με την Προϊσταμένη Διεύθυνσης Δασών Γρεβενών και ουδέποτε υπήρξε το παραμικρό μεμπτό.

Στο όνομα του δικαίου, ζητούμε το ίδιο με τη σειρά του να πράξει και το σωματείο «ΕΝΩΣΗ» ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Τέλος, θέλουμε να εκφράσουμε την ευχαριστία μας και την στήριξη μας στην Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δασών Γρεβενών για τη συνεργασία μας καθ΄ όλη τη διάρκεια του προγράμματος και για την πολύτιμη βοήθεια που μας έχει προσφέρει!!!».

Για την εκπροσώπηση των υπαλλήλων

Η Τριμελής Επιτροπή

  1. 1.Αναστασίου Κωνσταντία           2.   Σιδηροπούλου Ζωή                   3.   Μίχη Στέλλα

  

Ακολουθεί Δήλωση της υπαλλήλου κ. Γ.Π.:

«Ζητώ δημόσια συγγνώμη στην Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δασών Γρεβενών και δεν υφίσταται καταγγελία από μέρους μου. Οποιαδήποτε δήλωση ή καταγγελία ή ανακοίνωση που έχει γίνει ως σήμερα είναι ψευδής.»

Δείτε ακόμα