Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ο Μητσοτάκης δέχθηκε στο Μαξίμου τους πρωτοεκλεγέντες βουλευτές της ΝΔ

Με  τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εκλέχθηκαν πρώτη φορά στις 7 Ιουλίου, συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συζήτηση, που έγινε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και συνεχίστηκε στο πρωθυπουργικό γραφείο που άνοιξε τις πόρτες του στα νέα στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, μεταξύ άλλων, υπήρξαν πολλές συζητήσεις.

Μητσοτάκης: «Πλέον πρέπει να μιλάμε για μεταναστευτικό, όχι προσφυγικό»

«Με βάση τα στατιστικά στοιχεία των ροών πρέπει πλέον να μιλάμε για μεταναστευτικό και όχι για προσφυγικό» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Εμείς ακολουθούμε άλλη πολιτική. Πιο αυστηρή. Δεν ακολουθούμε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ». Επίσης ως προς την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε: «Εμάς μας νοιάζει η κριτική της κοινωνίας. Και το κλίμα φαίνεται να αλλάζει τόσο εντός της χώρας, όσο και στην Ευρώπη».

Μητσοτάκης σε βουλευτές: «Εσείς δεν θα αναγκαστείτε να κάνετε στροφή 180 μοιρών»

Έντονα συζητήθηκε και το γεγονός της ανανέωσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, με τον κ. Μητσοτάκη να αναφέρει πως βούλησή του είναι οι νέοι βουλευτές να είναι εισηγητές στα νομοσχέδια που θα έρθουν στη Βουλή.

«Η συνοχή της Κ.Ο. πρέπει να είναι αρραγής. Χαίρομαι που βλέπω μια ομάδα που είναι πολύ δεμένη. Όσα νομοσχέδια θα έρθουν στη Βουλή, θα είναι σε πλήρη στοίχιση με αυτά που λέγαμε προεκλογικά. Δεν θα έρθετε ποτέ στη θέση να αναγκαστείτε να κάνετε στροφή 180 μοιρών», επεσήμανε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους βουλευτές.

Δείτε την ανάρτηση του βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση στην προσωπική του σελίδα .

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εχθές το απόγευμα, μας έκανε την τιμή να μας καλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου.Αξίζει να σημειωθεί οτι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας είναι ριζικά ανανεωμένη καθώς το 40% είμαστε πρώτη φορά Βουλευτές! Όλοι εμείς ενωμένοι και δεμένοι μεταξύ μας προχωράμε με κριτήριο το έθνος, την πατρίδα, τη θρησκεία και γνώμονα το συμφέρων των Ελλήνων για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας! 

Δείτε ακόμα