Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών: Έλευση φυσικού αερίου στα Γρεβενά

Σε κοινή γραμμή πλεύσης με την Κυβέρνηση της ΝΔ, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδης επιδίδεται σε μία προσπάθεια απαξίωσης της κρατικής εταιρίας φυσικού αερίου ΔΕΔΑ θυγατρική της επίσης δημόσιας εταιρίας φυσικού αερίου ΔΕΠΑ. Μιλώντας σε συνεντεύξεις του για καθυστερήσεις στην υλοποίηση των έργων που έχει αναλάβει η κρατική εταιρεία, βάζει στην συζήτηση το ενδεχόμενο της υλοποίησης του ήδη δρομολογημένου έργου της έλευσης του φυσικού αερίου στα Γρεβενά, όχι από την ΔΕΔΑ όπως έχει εγκριθεί από την ΡΑΕ, αλλά από άλλη συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρία. Όσο και να προσπαθεί ο ίδιος αλλά και άλλοι υπερασπιστές του, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, είναι γεγονός ότι ήταν γνώστης της αίτησης που κατέθεσε η ιδιωτική εταιρία στην ΡΑΕ για αδειοδότηση του έργου στα Γρεβενά, ενώ ο Δήμος Γρεβενών δεν ήταν. Επίσης μας φαντάζει αδύνατο να μην γνωρίζει ότι εφόσον δίνεται άδεια σε μία εταιρεία από την ΡΑΕ, δεν μπορεί να δοθεί σε άλλη σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.
Σε συνάρτηση με πρόσφατες δηλώσεις του Βουλευτή Γρεβενών κ. Πάτση στον τηλεοπτικό σταθμό δίκτυο για το θέμα, την επίσκεψη του κ. Κασαπίδη, του κ. Πάτση και του Πρώην δημάρχου Δεσκάτης τον Αύγουστο στην ΡΑΕ, το ερώτημα που γεννιέται είναι , μήπως ο κ. Κασαπίδης, ο κ. Πάτσης και οι άλλοι πολιτικοί παράγοντες του νομού γνωρίζουν κάτι και το αποκρύπτουν;
Σε κάθε περίπτωση οποιαδήποτε εμπλοκή ή καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης ή αλλαγή προς το χειρότερο της εγκριτικής απόφασης της ΡΑΕ για το έργο, θα είναι εις βάρος των πολιτών των Γρεβενών και για μας το συμφέρον των πολιτών είναι το κυρίαρχο ζήτημα.
Η προσπάθεια εξυπηρέτησης των συμφερόντων σας δεν θα περάσει!!!

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών