Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Χατζηζήσης Λάμπρος: Αναφορικά με το φυσικό αέριο στην πόλη των Γρεβενών.

Συμμετείχα  στην επίμαχη   σύσκεψη , στην αίθουσα   του   Δ.Σ.   Γρεβενών   και   άκουσα ολόκληρη την συζήτηση για το θέμα του φυσικού αερίου στην   πόλη   των   Γρεβενών.

Σε καμία περίπτωση   ο κ. Περιφερειάρχης    δεν είπε   ότι διαφωνεί   πλήρως με τον υφιστάμενο   σχεδιασμό περί φυσικού αερίου στα Γρεβενά , όπως ψευδώς   γράφτηκε   και αναμεταδόθηκε τις   τελευταίες μέρες, δεν   είπε   καν   ότι   διαφωνεί.

Σε   καμία περίπτωση   δεν επέβαλε  ιδιωτική εταιρεία για συνεργασία και βεβαίως δεν ήταν   ακάθεκτος σε τίποτα, όπως επίσης  ψευδώς   γράφτηκε   και αναμεταδόθηκε τις   τελευταίες μέρες.

Απεναντίας το ύφος   και η τοποθέτηση του Περιφερειάρχη   ήταν   στην κατεύθυνση του να γίνει το έργο με τους   καλύτερους όρους   σε   επίπεδο   χρονοδιαγράμματος   αλλά και   οικονομίας. Οικονομίας του δημόσιου χρήματος   και   παράλληλης επένδυσης   των εξασφαλισμένων   κονδυλίων για τον   ίδιο   σκοπό από τους   πολίτες   της   πόλης των Γρεβενών. Στην   ουσία   ο κ. Περιφερειάρχης   έδειξε ότι θέλει να   μεγιστοποιήσει   τις δυνατότητες της   Πολιτείας   προς   όφελος   των κατοίκων   της   πόλης των Γρεβενών.

Στην άσκηση της κριτικής των πολιτικών γενομένων και στην ενημέρωση   των πολιτών   σε   θέματα   πολιτικής   βούλησης και άλλων   πολιτικών   επιλογών πρέπει   να κυριολεκτούμε   και να μην αποπροσανατολίζουμε.   Η μεταφορά ψευδών καταστάσεων δεν ευνοεί κανέναν, κάνει   όμως   κακό στον τόπο μας και   δυσκολεύει την   πρόοδο των έργων.

 

ΛΑΜΠΡΟΣ   ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ