Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η πόλη αντιμέτωπη με την ιστορία της

Kάτι νέο γεννιέται στην πόλη μας και κρατάει από μακριά…

Στις 19 Φεβρουαρίου 1925 η Φιλαρμονική του Ορφέα με την υπ. αριθμ. 47 απόφαση του Πρωτοδικείου Γρεβενών αναγνωριζόταν ως σωματείο με την επωνυμία Φιλαρμονική Εταιρεία Γρεβενών «Ο Ορφεύς».

Σήμερα, τόσες δεκαετίες μετά, η πόλη μας βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με την ιστορία της. Αναζητώντας μονοπάτια πολιτισμού και απαντώντας σε συγκεκριμένες ανάγκες και ελλείψεις του αστικού τοπίου, οραματιζόμαστε τον «Ορφέα» του 21ου αιώνα.

Η ίδρυση μιας νέας Φιλαρμονικής είναι επιτακτική και πρέπει να ανασυρθεί από τα απωθημένα όνειρα των πολιτών, για το παρόν και το μέλλον της πόλης που αγωνίζεται να ζήσει.

Την 18η Σεπτεμβρίου κάτι νέο γεννιέται…

Είμαστε εδώ, «εντός των τειχών», και θα επιδιώξουμε να ανασύρουμε από τη λήθη κάτι που αναντίρρητα έχει δηλωθεί επανειλημμένα, την παρουσία του «Ορφέα» σε σημαντικά γεγονότα της πόλης.

Είμαστε εδώ αναζητώντας τη συγκολλητική ουσία μιας καινούργιας συμπόρευσης, επιδιώκοντας μεγαλόφωνα τη στήριξη αυτής της συλλογικής ομορφιάς, αυτής της νέας αρχής και προσπάθειας για την ίδρυση, στελέχωση και πορεία του Συλλόγου «Φίλων Φιλαρμονικής του Ορφέα».

Είμαστε εδώ και σας περιμένουμε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, να στηρίξετε έμπρακτα την παραπάνω προσπάθεια με την εγγραφή σας στον Σύλλογο «Φίλων Φιλαρμονικής του Ορφέα» και την συμμετοχή στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο καιρός για κάτι καινούργιο πλησιάζει και είναι ώρα να συμμαχήσουμε με τα όνειρα της πόλης αναζητώντας από κοινού και μεγαλόφωνα μια κοινή γραμμή συνδημιουργίας μιας νέας πορείας για τον αστικό εκσυγχρονισμό της πόλης.

Υ.Γ Σε περίπτωση μη απαρτίας, οι αρχαιρεσίες θα επαναληφθούν την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ.μ στον ίδιο χώρο.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Μιχάλης Κοκκινάκης
Σωκράτης Κουρέλας
Βαγγέλης Νικόπουλος
Μενέλαος Παπαϊωάννου
Μιλτιάδης Τέγος Υπεύθυνος Επικοινωνίας τηλ.6947379928