Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΚΩΔΟΥΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Απαξίωση θεσμών

Βρισκόμαστε σχεδόν 2 μήνες μετά την ανάληψη της κυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ.
Μια αλλαγή η οποία ήταν επιβεβλημένη και το επιβεβαίωσε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο η ελληνική κοινωνία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η νέα κυβέρνηση της χωρας ήρθαν ετοιμοι, με νέες νοοτροπίες και συμπεριφορές για να χτίσουμε μαζί μια καλύτερη Ελλάδαι
Δυστυχώς όμως παρ’ολη την εμφανή διαφορά σε θέματα διοίκηση του κράτους και του κόμματος από τον πρωθυπουργό,κάποιοι εντός της Ν.Δ σε τοπικό επίπεδο συνεχίζουν να αντιλαμβάνονται την κομματική τους θέση ως μόνιμη, λάφυρο και νομίζουν ότι μπορούν να ενεργούν χωρίς να δίνουν λογαριασμαι
Αναφερομαι στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γρεβενών κ.Τεντόγλου ο οποίος συνεχίζει να λειτουργεί μεμονωμένα, αποκλείοντας στελέχη και μέλη του κόμματος μας από επισκέψεις στελεχών της κυβέρνησης στην περιοχή μας.
Το έκανε προεκλογικά,το κάνει και τώρα.Ειναι προφανές ότι διακατέχεται από φοβικά σύνδρομα εξαιτίας της πολιτικής και διοικητικής του ανεπάρκειας.
Η θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ δεν υπάρχει για να εκπληρώνει την ματαιοδοξία κανενός.Ειναι θέση ευθύνης που όποιος την υπηρετεί οφείλει να ενώνει,να συνθέτει και να δημιουργεί.
Ο κ.Τεντογλου όμως διχάζει.Τετοιες νοοτροπίες και απρεπεις πολιτικές συμπεριφορές δεν χωρούν στην μεγάλη μεταρρυθμιστική παραταξη που σχεδιάζει ο Κυριακος Μητσοτάκης.

Με εκτίμηση

ΚΩΔΟΥΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δείτε ακόμα