Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επίσκεψη βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών στο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2013 ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών όπου συναντήθηκε με το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κυριάκο Σημαδόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μιλτιάδη Μπασδέκη και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν….

την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου μεταξύ των οποίων:

  1. Η πορεία εγκατάστασης του αξονικού τομογράφου, ο οποίος εκτιμάται ότι θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία στα μέσα Μαΐου
  2. Η πορεία προμήθειας του ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος του Κέντρου Υγείας Δεσκάτης
  3. Η προώθηση ένταξης στο ΕΣΠΑ της προμήθειας ενός ψηφιακού μαστογράφου και ενός ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος (υπερηχοτομογράφου)
  4. Οι διαδικασίες ένταξης στο ΕΣΠΑ του έργου κατασκευής σκεπής σε ακάλυπτα δώματα του Νοσοκομείου για τη στεγάνωσή του
  5. Η ένταξη στο ΕΣΠΑ της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου, μετά την ολοκλήρωση της σχετικής μελέτης. Το συγκεκριμένο έργο θα εξασφαλίσει την εξοικονόμηση των ενεργειακών αναγκών του Νοσοκομείου

σε ποσοστό τουλάχιστον 50%.

Επίσης σε τηλεφωνική επικοινωνία του Βουλευτή Γρεβενών με το Δ/ντή του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας & Δυτικής Μακεδονίας κ. Δημήτρη Παπαγγελή, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί επίσκεψή του στα Γρεβενά την ερχόμενη εβδομάδα για το συντονισμό της άμεσης εγκατάστασης του ΕΚΑΒ στο προκατασκευασμένο κτίριο που παραχωρήθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.Τέλος αποφασίστηκε η από κοινού επίσκεψη του Βουλευτή και του Διοικητή στον Υπουργό Υγείας.

 

Γραφείο Τύπου

 

Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

 

Δείτε ακόμα