Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του βουλευτή Γρεβενών Αντρέα Πάτση σε EKAB και Νοσοκομείο Γρεβενών (VIDEO)

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο (Γ.Ν.) Γρεβενών πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας τους.

Κατά τη διάρκειά της είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τη διοίκηση και τους διευθυντές των κλινικών, όσο και με εργαζομένους και πολίτες. Να ενημερωθεί για την καθημερινότητά τους, να μοιραστεί τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους.

Μετά το πέρας της επίσκεψής του ο κ. Πάτσης δήλωσε ότι «Ένα από τα μεγαλύτερα αγαθά της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας είναι η Υγεία. Ως βουλευτής Γρεβενών είχα υποχρέωση να επισκεφθώ άμεσα το νοσοκομείο Γρεβενών. Να μιλήσω με νοσηλευόμενους, νοσηλευτές και ιατρούς. Να διαπιστώσω με τα ίδια μου τα μάτια τα προβλήματα, αν και όπου υπάρχουν, προκειμένου να δοθούν άμεσα λύσεις και να μπει μια προτεραιότητα στην κάλυψη των αναγκών της περιφέρειάς μας.

Άκουσα, είδα, προβληματίστηκα και θα κινηθώ άμεσα για την αντιμετώπιση όσων ζητημάτων διαπίστωσα, ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του κοινού και να παρέχεται η καλύτερη δυνατή φροντίδα σε όλους όσους χρειάζονται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη».

Μάλιστα, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου, γιατί ενώ τα προβλήματα υπάρχουν εδώ και καιρό, δεν επιλύθηκαν, ο βουλευτής απάντησε ότι «Χωρίς να είμαι ειδικός, θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν άμεσα, αλλά χρονίζουν ανάγκες οι οποίες ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο ακόμη και ανθρώπινες ζωές. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει τι γινόταν πριν. Αυτό το κρίνουν – ή καλύτερα το έκριναν- άλλοι. Δική μου υποχρέωση είναι να εργαστούμε μαζί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Νοσοκομείου Γρεβενών και να παρέχεται καλή περίθαλψη στους συμπολίτες μας».