Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η διαστημική μας γειτονιά

Μία ακόμα συναρπαστική δράση με θέμα “η διαστημική μας γειτονιά”, πραγματοποιήθηκε στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Γρεβενών  με μεγάλη συμμετοχή παιδιών. 
Οι εμψυχωτές της δράσης Συμεών Καραγιάννης και Ευδοκία Δεμερτζίδου ετοίμασαν μια ενδιαφέρουσα ηχοδιασκοπική παρουσίαση  του ηλιακού μας συστήματος. Το ταξίδι ξεκίνησε από τη βιβλιοθήκη με προορισμό τους 8 πλανήτες!
Οι μικροί εξερευνητές περιπλανήθηκαν με τη φαντασία τους στη γειτονιά του Ήλιου και ενθουσιάστηκαν με την ποικιλία των φαινομένων. Από τους κίτρινους ουρανούς της Αφροδίτης μέχρι τον τεράστιο Δία και από τον κατακόκκινο Άρη μέχρι τον μακρινό Ποσειδώνα όπου βρέχει διαμάντια, το ηλιακό μας σύστημα αποδεικνύεται ένα θαυμαστό κομμάτι του διαστήματος!
Στη συνέχεια τα παιδιά με πολύ μεράκι και ενθουσιασμό κατασκεύασαν ένα τρισδιάστατο μοντέλο της διαστημικής μας γειτονιάς. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εκπληκτικό και ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους. Η εμπειρία θα  μας μείνει πραγματικά αξέχαστη.
Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Συμεών Καραγιάννη και την Ευδοκία Δεμερτζίδου για την ανεκτίμητη βοήθειά τους, αλλά και για την απλόχερη προσφορά των υλικών ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η δράση.