Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνάντηση εργασίας για την ίδρυση του παραρτήματος του Πολεμικού Μουσείου στην πόλη των Γρεβενών

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, υποδέχθηκε την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 στο γραφείο του, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου Ταξίαρχο Παναγιώτη Καπερώνη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία είχε χαρακτήρα εργασίας, ζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα αναφορικά με την ίδρυση …

του παραρτήματος του Πολεμικού Μουσείου στην πόλη των Γρεβενών.

Πρόκειται για το 5ο Πολεμικό Μουσείο που θα λειτουργεί στην Ελλάδα (το δεύτερο στη Βόρεια Ελλάδα, μετά από εκείνο της Θεσσαλονίκης) και θα στεγασθεί στο «Μύλο του Μπούσιου» στις Εργατικές Κατοικίες. Το κόστος της δημιουργίας και της λειτουργίας του παραρτήματος του Πολεμικού Μουσείου το έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Δήμος Γρεβενών.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Δήμαρχος προσέφερε στον Ταξίαρχο το Λεύκωμα του κ. Βαγγέλη  Νικόπουλου με τίτλο:«Γρεβενά 1895 – 1975 Ογδόντα Χρόνια Φωτογραφίες», ενώ ο κ. Καπερώνης προσέφερε στον Δήμαρχο πλακέτα με το έμβλημα του Πολεμικού Μουσείου.

Στη συνάντηση εργασίας παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών κ. Ανδρέας Τόσκας, υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Πολεοδομίας του Δήμου.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας κ. Ανδρέας Τόσκας ξενάγησε τον Ταξίαρχο Παναγιώτη Καπερώνη στο κτήριο στο οποίο θα στεγασθεί το παράρτημα του Πολεμικού Μουσείου.