Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο μήνυμα Χρήστου Μπγιάλα

Θα ‘θελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όσες και όσους στηρίξατε το ΣΥΡΙΖΑ και εμένα προσωπικά, που με συμπαρασταθήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση. Οι πολίτες μίλησαν και εξέφρασαν ξεκάθαρα ποιους θέλει να τους κυβερνήσουν. Σε κάθε δημοκρατικό πολίτευμα η λαϊκή ετυμηγορία είναι απόλυτα σεβαστή και αδιαπραγμάτευτη.

Ήταν μια δύσκολη μάχη, αλλά αγωνιστήκαμε δυναμικά μέχρι τέλους και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό του τόπου, τις αξίες και τα ιδανικά μας χωρίς εκπτώσεις. Έχουμε ψηλά το κεφάλι για όσα πετύχαμε μέσα σ’ αυτόν τον κυκεώνα των κοινωνικο-οικονομικών και πολιτικών περιστάσεων και βγάλαμε τη χρεωκοπημένη χώρα, που παραλάβαμε, στο ξέφωτο. Πετύχαμε σημαντικά πράγματα και αποκαταστήσαμε το κύρος της χώρας στο διεθνές στερέωμα παρά τις όποιες αντιξοότητες. Ο κόσμος το αναγνώρισε αυτό και το έδειξε, καθιστώντας το ΣΥΡΙΖΑ κυρίαρχη δύναμη στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, πράγμα που συνιστά κινητήρια δύναμη για τη συνέχιση του αγώνα μας.

Συγχαίρω το νέο Βουλευτή Γρεβενών και του εύχομαι καλή δύναμη για να συνεχίσει το έργο που αρχίσαμε και να συνδράμει στην ολοκλήρωση του οδικού άξονα Ε65 και της διαπλάτυνσης-βελτίωσης του δρόμου από τον κόμβο Αγιοφύλλου (διασταύρωση Τρικοκκιάς) μέχρι τη Δεσκάτη με την προοπτική επέκτασής της μέχρι την Ελασσόνα, την εδραίωση των τριών πανεπιστημιακών τμημάτων και της μετατροπής του παλαιού νοσοκομείου Γρεβενών σε μεγάλη φοιτητική εστία, την ολοκλήρωση των εργασιών του Αστυνομικού Μεγάρου Γρεβενών και όλων των υπόλοιπων υπό εξέλιξη έργων και δράσεων.

Το αποτέλεσμα των εκλογών μας δίνει την εντολή και την δύναμη να συνεχίσουμε σε μια νέα πορεία για τον ΣΥΡΙΖΑ και την χώρα. Ο μεγάλος αγώνας είναι μπροστά μας.


Χρήστος Αθ. Μπγιάλας
Βουλευτής Γρεβενών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Πρόεδρος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής του απολογισμού και του γενικού ισολογισμού του Κράτους και ελέγχου της εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Κράτους
Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων