Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ενημέρωση του βουλευτή Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση, στο Δήμο Δεσκάτης. (VIDEO)

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του βουλευτή Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση, με τον Δήμαρχο Δεσκάτης, κ. Δημήτρη Καραστέργιο, το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Κορδίλλα, τους προέδρους των κοινοτήτων, φορείς και πολίτες.

Κατά τη διάρκειά της ο κ. Πάτσης ενημερώθηκε σφαιρικά τόσο για τα πλεονεκτήματα, όσο και για τις καταγεγραμμένες ανάγκες και τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής, δεσμευόμενος να εργαστεί για την αντιμετώπισή τους. Μάλιστα ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την ανταπόκριση και στήριξή τους, χαρακτηρίζοντάς την «ζωτικής σημασίας» για την επιτυχία των προσπαθειών του.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Ανδρέας Πάτσης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, τόνισε ότι «Σήμερα, λίγες μόλις ημέρες μετά την εκλογή μου, βρίσκομαι εδώ, στη Δεσκάτη, όπου είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση για τις ανάγκες του τόπου μας. Πιστεύω ακράδαντα ότι μέσα από συνεργασία και σκληρή δουλειά μπορούμε να κάνουμε –και θα κάνουμε- τον τόπο μας ολοένα και καλύτερο. Να παράγουμε έργο και να δώσουμε λύσεις. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Η πόρτα του γραφείου μου είναι πάντοτε ανοιχτή..».

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν σχετικού αιτήματος του βουλευτή και στους δύο δήμους της περιφέρειάς του, ενώ σύντομα αναμένεται αντίστοιχη ενημέρωση στο Δήμο Γρεβενών.