Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επίσκεψη Εμπορικού Συλλόγου στον Βουλευτή Γρεβενών

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών  κ. Κωνσταντίνος Δημάδης  παρουσία του Αντιπροέδρου κ. Χρήστου Τσιαρσιώτη και της Γενικής Γραμματέας  κα Βασιλικής Ζίωγα  πραγματοποίησαν το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 επίσκεψη στο γραφείο του Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλη.

 

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. τόνισαν στον Βουλευτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της πόλης. Του επισήμαναν ότι  πολλές εμπορικές επιχειρήσεις στα Γρεβενά είναι σε οριακή κατάσταση αντοχής και τόνισαν ότι στόχος του νέου Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου είναι να σταματήσει το κλείσιμο των καταστημάτων. Τέλος ζήτησαν την συνδρομή του τόσο για τα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος όσο και για τα Πανελλαδικά θέματα  που απασχολούν το σύνολο του εμπορικού κόσμου.

 

Ο κ. Βουλευτής από την μεριά του, λόγο της επαγγελματικής του ιδιότητας, δήλωσε γνώστης των δυσκολιών του εμπορικού κλάδου. Τόνισε ότι θα είναι καθημερινά στο πλευρό του εμπορικού κόσμου των Γρεβενών και πως θα συνδράμει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Κλείνοντας δήλωσε πάντα διαθέσιμος για συνάντηση με  Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών. 

Τέλος ο κ. Κοψαχείλης ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

        Ο Πρόεδρος                                                                                

  Δημάδης Κωνσταντίνος