Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ με πλούσια δώρα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών διοργανώνει, στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων του 2ου Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις», διοργανώνει, με την σημαντική βοήθεια των μελών του, την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 και πάλι την «Λευκή Νύχτα», μία δράση που με πολύ αγάπη αγκάλιασαν επαγγελματίες και καταναλωτές.

Οι συνάδελφοι που συμμετέχουν στη δράση σας περιμένουν για να σας εξυπηρετήσουν μέχρι και τις 12:00 το βράδυ με μεγάλη ποικιλία εμπορευμάτων σε τιμές εκπτώσεων. Οι αποδείξεις των αγορών σας, μετά από κλήρωση, αντιστοιχούν σε μεγάλα και πλούσια δώρα.

Τις αποδείξεις των αγορών τους από τα καταστήματα που έχουν αναρτήσει σε εμφανές σημείο του καταστήματος τους την αφίσα της Λευκής Νύχτας, αυτό σημαίνει ότι συμμετέχουν στην δράση, οι καταναλωτές μπορούν να τις ανταλλάσουν με λαχνούς, στο περίπτερο του Εμπορικού Συλλόγου στην Κεντρική πλατεία της πόλης των Γρεβενών. Οι λαχνοί αντιστοιχούν σε πλούσια Δώρα.

Κάθε απόδειξη από 5€ και πάνω αντιστοιχεί σε έναν (1) ΔΩΡΕΑΝ λαχνό… ενώ το βράδυ της Λευκής Νύχτας σε δύο (2).

Προνομιούχοι οι κάτοχοι της Κάρτας Καταναλωτή όπου κάθε απόδειξη από 5€ και πάνω αντιστοιχεί σε δύο (2) ΔΩΡΕΑΝ λαχνούς, ενώ το βράδυ της Λευκής Νύχτας σε τέσσερις (4).

Εδώ να τονίσουμε ότι οι καταναλωτές μας μπορούν να προμηθεύονται την Κάρτα του Καταναλωτή και κατά την διάρκεια του Τριημέρου από το Περίπτερο του Συλλόγου.
Επίσης ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας ότι ισχύουν όλες οι αποδείξεις αγορών του τριημέρου, δηλαδή οι αγορές που θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 2 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019.

Στηρίζω την αγορά του τόπου μου και κερδίζω.
Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε αλλά και για να γιορτάσουμε μαζί..

Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου
Γρεβενών