Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

«Γρεβενών Γεύσεις» και «Λευκή Νύχτα» από τον Εμπορικό Σύλλογο Γρεβενών

2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Τοπικών Προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις» και «Λευκή Νύχτα» από τον Εμπορικό Σύλλογο Γρεβενών

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις», το τριήμερο 2 Ιουλίου έως 4 Ιουλίου 2019, στην Κεντρική πλατεία της πόλης των Γρεβενών.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων του τόπου μας, η ανάδειξη και προώθηση της γαστρονομικής μας ταυτότητας αλλά και η γνωριμία των καταναλωτών μας με τους παραγωγούς-επιχειρηματίες των Γρεβενών.

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν προϊόντα βασισμένα στις παραδοσιακές τοπικές συνταγές, με αγνά υλικά της Γρεβενιώτικης Γής μέσα από σύγχρονες τεχνικές.

Να διασκεδάσουν, με ήχους παραδοσιακούς της πλούσιας πολιτιστικής μας κουλτούρας, έτσι όπως αυτή εκφράζεται μέσω των Πολιτιστικών μας Συλλόγων που θα δώσουν με την παρουσία τους ένα διαφορετικό χρώμα στο φεστιβάλ μας, αλλά και με σύγχρονα μουσικά σχήματα του τόπου μας.

Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν Συλλόγους άλλων περιοχών που με χαρά αγκάλιασαν την προσπάθειά μας και ζήτησαν να συμμετέχουν, για να μας ταξιδέψουν στα δικά τους χορευτικά και μουσικά παραδοσιακά μονοπάτια.

Σημείο αναφοράς λοιπόν, από τις 2 Ιουλίου μέχρι και τις 4 Ιουλίου 2019 η Κεντρική πλατεία της πόλης μας, εκεί όπου θα στηθούν τα περίπτερα των εκθετών μας και θα μας δώσουν την ευκαιρία να τα γνωρίσουμε, να τα γευθούμε αλλά και να διασκεδάσουμε με τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Επίσης στο πλαίσιο του τριήμερου Φεστιβάλ το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, με την σημαντική βοήθεια των μελών του, διοργανώνει την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 και πάλι την «Λευκή Νύχτα», μία δράση που με πολύ αγάπη αγκάλιασαν επαγγελματίες και καταναλωτές.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:

 Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

19:30-Έναρξη φεστιβάλ
20:0 -Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Πηγαδιτσιωτών»
20:30-Παιδική Χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών υπό την διεύθυνση της κας Φωτεινής Γκιουλέκα και την συμμετοχή των μουσικών: Γιάννη Αντωνίου-κιθάρα-φωνή, Θωμά Σβώλου μπουζούκι, Τέλη Αντωνίου κοντραμπάσο, Δημήτρη Γκαμπράνη κρουστά.
21:30-ΕΝΑΡΕ

 Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019
20:00-Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ»
20:30-Πολιτιστικός Σύλλογος «Μαρκίδες Πούλιου» Σιάτιστας
21:00-Πολιτιστικός Σύλλογος Τ.Κ. Δήμητρας Δήμου Δεσκάτης Γρεβενών
21:30-ΑΜΑΝΙΤΕΣ

Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους συνοδεύει μουσικά το τοπικό παραδοσιακό μουσικό σχήμα του κ. Τάκη Γκόβα.

 Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 – (ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ)
20:00-Πολιτιστικός Σύλλογος Κοπατσαραίων επαρχίας Ελασσόνας «Το Κοπάτσι»
20:30-Πολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού Θεσσαλονίκης «Ανατολική Ρωμυλία»
21:00-Σύλλογος των εν Θεσσαλονίκη Γρεβενιωτών
21:30-Λαϊκή Ορχήστρα με το μουσικό σχήμα του κ. Τάκη Δρουδάκη

Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους συνοδεύει μουσικά το τοπικό παραδοσιακό μουσικό σχήμα του κ. Λάμπρου Τσιοτίκα.

21:00-12:00 Λευκή Νύχτα: οι συνάδελφοι που συμμετέχουν στη δράση σας περιμένουν για να σας εξυπηρετήσουν μέχρι και τις 12:00 το βράδυ με μεγάλη ποικιλία εμπορευμάτων σε τιμές εκπτώσεων. Οι αποδείξεις των αγορών σας, μετά από κλήρωση, αντιστοιχούν σε μεγάλα και πλούσια δώρα.

Στηρίζω την αγορά του τόπου μου και κερδίζω.
Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε μαζί..

Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου
Γρεβενών

Δείτε ακόμα