Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΔΗΚΕΒΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Πιστοί στο ραντεβού μας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σας περιμένουμε για να περάσουμε ένα όμορφο καλοκαίρι με αξέχαστες στιγμές (χαράς, συνεργασίας, γνώσης και δημιουργίας).

Με εθελοντές που προσφέρουν τον χρόνο τους, τις γνώσεις τους και την αγάπη τους στα παιδιά και στον πολιτισμό. Οργανώνεται για ένα τρίμηνο από τις 19/6/2019 μέχρι 29/8/2019 ένα πρόγραμμα θεματικών εβδομάδων: λογοτεχνία, κινηματογράφος, πειράματα φυσικής, αστρονομία, ρομποτική, χορός, κουκλοθέατρο, περιβάλλον, αρχιτεκτονική και πολλά άλλα. Kάθε βδομάδα, οι φίλοι μας , θα αναγνώσουν πολλά βιβλία, θα κολυμπήσουν σε μια θάλασσα γνώσεων, θα ανακαλύψουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες τους, θα αναπτύξουν φιλίες, θα παίξουν, θα γελάσουν, θα πειραματιστούν!…

Για άλλη μια χρονιά, θα ζήσουν μοναδικές εμπειρίες και θα δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις στον όμορφο και φιλόξενο χώρο της Βιβλιοθήκης.

Για να συμμετέχετε στις δράσεις είναι απαραίτητη η προεγγραφή σας σε κάθε δράση που γίνεται στο χώρο της Βιβλιοθήκης. Παρακαλούνται τα παιδιά να ενημερώνουν εγκαίρως σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής τους.

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών: 13ης Οκτωβρίου 27        

Οργάνωση – διαχείριση προγράμματος Θεολογία Ταρλατζή

τηλ. επικοινωνίας 2462023056

Mail: grevlibr@otenet.gr                     www.Facebook.comvivliothikigrevenon