Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

«1η Πολυκλαδική Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας»

Πρόσκληση συμμετοχής των τοπικών επιχειρήσεων στην  

«1η Πολυκλαδική Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών

Δυτικής Μακεδονίας»

στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης

21-24 Ιουνίου 2019

Το Επιμελητήριο Γρεβενών θα συμμετέχει στην «1η Πολυκλαδική Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας 2019», που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου στο Δημοτικό διαμέρισμα Κοίλων, από 21 έως 24 Ιουνίου 2019 .

Η έκθεση αυτή, που αποτελεί τη συνέχεια της «33ης Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, «μετονομάζεται» και αλλάζει ημερομηνία μετά από απόφαση των φορέων που την διοργανώνουν.  

Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια νέα Έκθεση, αναβαθμισμένη, σύγχρονη και σύμφωνη με τις απαιτήσεις της επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής μας. Μια έκθεση, που θα συνδυάζει το οικονομικό και κοινωνικό ενδιαφέρον και θα εστιάζει στην προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών, όχι μόνο μέσω της κλασικής και   τυποποιημένης   στις εκθέσεις γενικής πρακτικής της παράθεσης- προβολής τους στα εκθεσιακά περίπτερα, αλλά και με την παράλληλη διοργάνωση προωθητικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων και γεγονότων, που αναμφίβολα θα οδηγήσουν, αφενός στην αύξηση της επισκεψιμότητας εμπορικών αντιπροσώπων και καταναλωτών και αφετέρου, σε ωφέλιμα αποτελέσματα για τους συμμετέχοντες, τους διοργανωτές και για, αυτή καθ΄ αυτή, την τοπική οικονομία.

Η «1η Πολυκλαδική Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας 2019» ή άλλως «34η ΕΧΡΟ Δυτικής Μακεδονίας» θα δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητήριου Γρεβενών και των άλλων Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Δ.Μ., εκτός από την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών τους στα καλαίσθητα και αναβαθμισμένα σχεδιαστικά και αισθητικά εκθεσιακά περίπτερα, που θα κατασκευαστούν/διαμορφωθούν εντός του κτιρίου και του υπαίθριου χώρου του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, να παρουσιάσουν αυτά και στα πλαίσια του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου, που με κεντρικό άξονα και τίτλο το τρίπτυχο «Τουρισμός- Πολιτισμός- Τοπικά Προϊόντα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» θα διοργανωθεί και θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της έκθεσης. Ζητούμενο είναι να δοθεί «βήμα» στους επιχειρηματίες- εκθέτες της περιοχής να μιλήσουν για την παραγωγή τους, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις επιχειρήσεις τους και να παρουσιάσουν στους συνέδρους και στους επισκέπτες τα επιτεύγματα, τα βιώματα, τις εμπειρίες τους και ότι αυτοί εκτιμούν πως ενισχύει την εξωστρέφειά τους και ενδυναμώνει την αναγνωσιμότητα και την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων τους.

Παράλληλα, στο συνέδριο θα συμμετέχουν «ειδικοί» και επιστήμονες, που τεκμηριωμένα θα εισηγηθούν αναπτυξιακά θέματα του παραπάνω τρίπτυχου.

Την έκθεση, επίσης, θα πλαισιώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών και των πολιτών-καταναλωτών. Καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα, αλλά και «γευσιγνωστικές» παρουσιάσεις με επιτόπιες επιδείξεις μαγειρικής, με τοπικά προϊόντα των εκθετών, θα αποτελέσουν «Highlights» της διοργάνωσης.

Επίσης, οι προγραμματιζόμενες ιδιαίτερες παρουσιάσεις κλαδικών προϊόντων, αλλά και των δραστηριοτήτων των Εμποροβιοτεχνικών και Επαγγελματικών Συλλόγων και Σωματείων της περιοχής, θα συμβάλλουν στην επιτυχία της ανανεωμένης και στοχευμένης προσπάθειας των διοργανωτών για να δοθεί ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου και στην ενδυνάμωση των επιχειρήσεών του.

Θεωρώντας πολύ σημαντική την παρουσία στην «1η Πολυκλαδική Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας 2019» καλούμε τις επιχειρήσεις –μέλη του Επιμελητηρίου Γρεβενών να δώσουν το «παρών» δηλώνοντας εγκαίρως τη συμμετοχή τους .

 

Για πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις και τους όρους συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης στα τηλ. 24610 45978 & 45977 η στο κινητό τηλ. 6945763583 του αναδόχου της διοργάνωσης, κ. Μιχαήλ Μακαρίου.

Οι τιμές ενοικίασης είναι:

-Εσωτερικοί κτηριακοί Εκθεσιακοί χώροι:35€/τμ

-Εσωτερικοί Εκθεσιακοί χώροι Λυόμενης αίθουσας :30€/τμ

-Εξωτερικός χώρος σε Παγόδα :400€

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ