Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επί ξύλου κρεμάμενος

Μάνα, πατέρας, γιός και συγγενής, χειρουργημένου ασθενή και μη:

Δύο μέρες πριν τις Ευρωεκλογές, σε μία χώρα με Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στην Ελλάδα του 2019, στο Γ.Νοσοκομείο Γρεβενών, για ακόμη μία φορά χειρουργημένοι ασθενείς και αξιόλογοι γιατροί χειρούργοι ακροβατούν επί ξύλου κρεμάμενοι.
Μετά από προγραμματισμένα και επείγοντα χειρουργεία , οι ασθενείς και οι Γιατροί καλούνται να αντιμετωπίσουν το άγχος και την αγωνία τυχόν μετεγχειρητικών και μη επιπλοκών, λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου.
Οι υποσχέσεις, οι δεσμεύσεις και οι ‘Διοικητικές Ικανότητες’ των ιθυνόντων, δεν θα διασφαλίσουν τη ζωή και την υγεία των ασθενών, ούτε την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου. Κάποια στιγμή αυτό πρέπει να επιλυθεί άμεσα.
Είναι αδιανόητο μετά από χειρουργείο, το 2/θέσιο Νοσοκομείο Γρεβενών, να μένει ακάλυπτο και απροστάτευτο από αναισθησιολογική φροντίδα. Συγκεκριμένα από Παρασκευή 24/05/2019 μέχρι και την Κυριακή 26/05/2019, δεν υπάρχει εφημερεύων αναισθησιολόγος.
Γιατί η Διοίκηση μένει άπραγη μπροστά σε αυτό το άκρως επικίνδυνο πρόβλημα; Μοναδικό της ενδιαφέρον είναι η αναγγελία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης των προσλήψεων της Κυβέρνησης;
Ένα πρόβλημα που χρονίζει και το οποίο επιζητά άμεση λύση, τώρα, χθες, χωρίς υποκρισία και ψεύτικες υποσχέσεις.
Στους αναισθησιολόγους του Νοσοκομείου Γρεβενών αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί καθημερινά υπερβαίνουν εαυτό, προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες του Νοσοκομείου, είναι ανθρωπίνως αδύνατο δύο άτομα να καλύψουν τα κενά και τις εφημερίες για έναν ολόκληρο μήνα.

Με σεβασμό ένας προβληματισμένος πολίτης.