Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Μήνυμα του βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Η 25η Μαρτίου αποτελεί διπλή γιορτή για την πατρίδα και την ορθοδοξία. Γιορτάζουμε την αναγέννηση του ελληνικού κράτους με την επανάσταση του 1821 και το χαρμόσυνο μήνυμα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Ο ξεσηκωμός του γένους υπήρξε η πρώτη εθνική επανάσταση για ανεξαρτησία και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για όλους τους υπόδουλους λαούς της Ευρώπης. …

Οι ήρωες του ’21 με τόλμη και αυτοθυσία αγωνίστηκαν για πανανθρώπινα ιδανικά και κατάφεραν να αποτινάξουν τον τουρκικό ζυγό. Το μήνυμα της 25ης Μαρτίου παραμένει ζωντανό και επίκαιρο. Η Ελλάδα καλείται και σήμερα να δώσει μία ακόμη δύσκολη μάχη προκειμένου να βρει διέξοδο για να βγει από την οικονομική, κοινωνική αλλά και ηθική κρίση που ταλανίζει τη χώρα. Όπλα μας σ’ αυτόν το μεγάλο αγώνα θα πρέπει να είναι η ενότητα, η αποφασιστικότητα για δομικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, η πίστη στις ικανότητες του Έλληνα και στις δυνατότητες της χώρας μας.

Όλοι καλούμαστε να διαφυλάξουμε την κοινωνική συνοχή και να υπερασπιστούμε την κοινωνική δικαιοσύνη για να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας. Η επανάσταση του ‘21 και τα ιδανικά της μπορούν να αποτελέσουν το πρότυπο του κάθε Έλληνα στον αγώνα που δίνουμε για την αναγέννηση της πατρίδας μας.

 

Τιμολέων Κοψαχείλης

Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

Δείτε ακόμα