Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά: Περιοδεία στα χωριά Ελευθεροχώρι, Πηγαδίτσα, Δεσπότη, Αιμιλιανό, Ανθρακιά, Άγιοι Θεόδωροι και Φελλί

 
Στα χωριά Ελευθεροχώρι, Πηγαδίτσα, Δεσπότη, Αιμιλιανό, Ανθρακιά, Άγιοι Θεόδωροι και Φελλί βρέθηκε ο Γιώργος Δασταμάνης επικεφαλής του συνδυασμού «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά» συνοδευόμενος από τους υποψηφίους συμβούλους του. Η αποδοχή του κόσμου ήταν εμφανής, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Δασταμάνη να συνεχίσει το έργο του και την επόμενη τετραετία. 
Ο κ. Δασταμάνης αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του ως Δήμαρχος, επισημαίνοντας τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει κυρίως λόγω της οικονομικής κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει ο Δήμος. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «έπρεπε να γίνουν πολλές θυσίες και σωστή διαχείριση, ώστε να ξεπεραστεί ο οικονομικός σκόπελος τόσο στο Δήμο όσο και στις επιχειρήσεις του».  Επίσης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που προγραμματιστήκαν  και υλοποιήθηκαν από την  σημερινή Δημοτική Αρχή.
Συγκριμένα έγινε αναφορά στα παρακάτω  έργα:
1. Στην δημοπράτηση του έργου βελτίωση αγροτικών δρόμων πρόσβασης προς κτηνοτροφικές μονάδες  Φελλίου, προϋπολογισμού 240.000 ευρώ
2. Στην ένταξη στο Πράσινο ταμείο της παιδικής χαράς Φελλίου
3. Στην αποκατάσταση της καθίζησης στο δημοτικό οδικό δίκτυο Φελλίου
4. Στην ένταξη στο Πράσινο ταμείο της παιδικής χαράς  στους Αγ. Θεοδώρους
5. Στην δημοπράτηση της παιδικής χαράς της Πηγαδίτσας
6. Στην ολοκλήρωση των έργων συντήρησης ( ασφαλτικά και αγροτική οδοποιία) 
 
Ο Δήμος Γρεβενών βρίσκεται πλέον οικονομικά ανάμεσα στους καλύτερους Δήμους της χώρας, δίνοντας  την δυνατότητα να προγραμματιστούν και να υλοποιηθούν περισσότερα έργα.
Ο εκ νέου υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου κ. Δασταμάνης με ειλικρινή λόγο, επεσήμανε στους κατοίκους των χωριών ότι την επόμενη τετραετία σειρά έχουν έργα τα οποία θα βελτιώσουν την καθημερινότητά στα χωριά και ζήτησε στις 26 Μαΐου την ανανέωση της εντολής. 
 
Γραφείο Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών 
Γιώργου Δασταμάνη