Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο μήνυμα της Τοπικής Κοινότητας Σαμαρίνας του Δήμου Γρεβενών.

Η Τοπική Κοινότητα Σαμαρίνας ευχαριστεί θερμά τον Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ που παρέστησε και τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Δήμος της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου στα πλαίσια της 193ης επετείου της ΕΞΟΔΟΥ της Ηρωϊκής Φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.

ΕΠΙΣΗΣ 

Η Τοπική Κοινότητα Σαμαρίνας ευχαριστεί θερμά τους αντιδημάρχους Δήμου Γρεβενών κ. Ματθαίο Αδάμο (Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών), κ. Χρήστο Πέτρου (Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πολιτισμού & Αθλητισμού), τον κ. Ζήση Κιάκα (Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας), οι οποίοι παρέστησαν και εκπροσώπησαν τον Δήμο Γρεβενών στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Δήμος της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου στα πλαίσια της 193ης επετείου της ΕΞΟΔΟΥ της Ηρωϊκής Φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.
Επίσης τις πιο εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχαριστίες, στον Σύνδεσμο Σαμαριναίων Αθηνών ΄΄ O ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΄΄ , στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Σαμαριναίων ΄΄ Ο ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΄΄, που συμμετείχαν ντυμένοι με παραδοσιακές στολές στην πορεία της πομπής εκπροσωπώντας επάξια την Τοπική Kοινότητα Σαμαρίνας, ενθουσιάζοντας τους επισήμους του κράτους, του Νομού και της Πόλης ως και τις χιλιάδες των θεατών.
Όλους τους Σαμαριναίους που παραβρέθησαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στους πεσόντες Σαμαριναίους στον κήπο των Ηρώων της Ι.Π. Μεσολογγίου.
Επίσης τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας προς τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη που φρόντισε για την μετάβαση των χορευτών και την διαμονή τους στο Μεσολόγγι, στις εκδηλώσεις της Εξόδου της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.

Ο Πρόεδρος
της Τοπικής Κοινότητας Σαμαρίνας

Ιωάννης Λυγούρας