Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΥ

Στην υπογραφή σύμβασης προμήθειας μηχανήματος έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού προχώρησε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης με τον εκπρόσωπο της εταιρείας Συστημάτων Διαχείρισης Απορριμάτων Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. κ. Αθανάσιο Βλάχο, στην οποία ανατέθηκε,μετά από δημόσια διαγωνιστική διαδικασία η προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού του Δήμου Γρεβενών (Εκχιονιστικό μηχάνημα με λεπίδα αποχιονισμού και αλατοδιανομέα) ποσού 130.500 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. 24%, το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών.

Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε παραλαβή μηχανήματος έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού (υδραυλικός χλοοκοπτικός βραχίονας με καταστροφἐα και με κεφαλή κλαδέματος) ποσού 42.900 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α 24% , χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Ο Δήμος Γρεβενών αναβαθμίζει στόλο και εξοπλισμό με κύριο σκοπό την προσφορά καλύτερων υπηρεσιών στον δημότη για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών του και την βελτίωση της καθημερινότητας του.

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών