Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Φυσικό αέριο και Νέο Πανεπιστήμιο ανέβασαν τους τόνους (VIDEO)

Στο θέμα του Νέου Πανεπιστημίου αναφέρθηκε ξανά ο πρώην δήμαρχος κ.Κουπτσίδης κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ρωτώντας τον δήμαρχο κ.Δασταμάνη για το ποιά θα είναι η αντίδραση της δημοτικής αρχής στο σχέδιο νόμου της Κυβέρνησης, ενώ τόνισε για μια ακόμη φορά τις αντιδράσεις για το θέμα, του πρώην Υπουργού κ.Τζιόλα, του πρώην βουλευτή κ.Ταταρίδη και του πρώην Δημάρχου κ.Σιόβα.
Ο Δημοτικός σύμβουλος Κώστας Μπουρέλλας ζήτησε από τον δήμαρχο ενημέρωση για την Μαθητική Εστία όπως επίσης και στην παραχώρηση χώρου για τη στέγαση της Εφορείας Αρχαιοτήτων σε προκατ κατασκευές του 6ου δημοτικού σχολείου και όχι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που υπάρχει στο κτιριακό συγκρότημα της μαθητικής εστίας.
Ο Θανάσης Χαστάς από την πλευρά της ελάσσονος αντιπολίτευσης ρώτησε αν υπάρχει επίσημη ενημέρωση του Δήμου, αφου στο συνέδριο της επιτροπής για την Έρευνα και την Εξόρυξη Υδρογοναθράκων που πραγματοποιήθηκε στη Κοζάνη, αναφέρθηκαν σε κοιτάσματα που υπάρχουν στην περιοχή των Γρεβενών.
Ο Δήμαρχος παίρνοντας το λόγο, απάντησε σε προηγούμενα ερωτήματα για το χρέος της ΔΕΥΑΓ αλλα και την σχέση εργασίας ατόμου στην εταιρία ύδρευσης όπου, όπως τόνισε υπάρχουν όλα τα απαραίτητα παραστατικά και η σύμβαση έργου είναι νόμιμη. Στη συνέχεια για το θεμα του Φυσικού Αερίου, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι σύμφωνα με ενημέρωση που είχε από τη ΔΕΔΑ η ανάπτυξη του δικτύου θα ξεκινήσει μετά το 2020.
ο κ.Κουπτσίδης ζήτησε το λόγο για τα όσα ανέφερε ο δήμαρχος κ.Δασταμάνης , κατι όμως που ο πρόεδρος του ΔΣ κ.Πασχαγιαννίδης αρνήθηκε, προκαλώντας την αντίδραση και την αποχώρηση του πρώην δημάρχου. Στη συνέχεια ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης έκανε δηλώσεις αφού σύμφωνα με ανακοινώσεις της ΔΕΔΑ και σημερινά δημοσιεύματα στο επενδυτικό πλάνο της νέας διοίκησης αναφέρονται 24 πόλεις για επέκταση του δικτύου αλλά δεν γίνεται αναφορά στην πόλη των Γρεβενών για έναρξη του έργου πριν το 2023.

 

Δείτε ακόμα