Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επίσκεψη Πρόεδρου Εμπορικού Συλλόγου στον Διευθυντή της Αστυνομικής διεύθυνσης Γρεβενών

Έκτακτη επίσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Κωνσταντίνος Δημάδης  στον Διευθυντή της Αστυνομικής διεύθυνσης Γρεβενών κ. Κωνσταντίνο Νταλέτσο. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η αντιμετώπιση των  μαζικών  κρουσμάτων  κλοπών που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες σε εμπορικά καταστήματα της πόλη μας.

 

Ο κ. Δημάδης έθεσε το πρόβλημα των κλοπών ως μείζον σημασίας για τον εμπορικό κόσμο των Γρεβενών. Ανέφερε πως πέρα από την κοινωνική διάσταση του θέματος  υπάρχει και η οικονομική πλευρά του και έκανε σαφές ότι οι έμποροι σήμερα δεν είναι σε θέση  να πληρώνουν  ούτε ένα ευρώ για τις φθορές που προκαλούν οι κλέφτες.  Κλείνοντας τόνισε ότι πρέπει το θέμα να αντιμετωπιστεί άμεσα και ζήτησε την αύξηση των περιπολιών κατά τις βραδινές ώρες.

Ο κ. Νταλέτσος  ανέφερε ότι γνωρίζει πολύ καλά το πρόβλημα που υπάρχει και φυσικά τις συνέπειες που έχει τόσο στον εμπορικό κόσμο όσο και σε όλη την τοπική κοινωνία. Επισήμανε  πως το τελευταίο διάστημα η Αστυνομία Γρεβενών εξιχνίασε απάτες  και κλοπές εκ των οποίων κάποιες αφορούσαν και εμπορικά καταστήματα. Τόνισε   ότι η Αστυνομία θα είναι όπως και πάντα  στο πλευρό των εμπόρων καθώς και ζήτησε τη συνδρομή όλων των πολιτών για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.
Τέλος  δεσμεύτηκε  ότι θα αυξήσει τις περιπολίες κατά τις βραδινές ώρες ώστε να εδραιωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

        Ο Πρόεδρος

  Δημάδης Κωνσταντίνος