Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

“Let’s do it Greece-Grevena 2019!!!” Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Ο Δήμος Γρεβενών συμμετέχει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στην εθελοντική καμπάνια “Let’s do it Greece”, η οποία περιλαμβάνει την υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων καθώς και τον εξωραϊσμό και την αισθητική αναβάθμιση πολλών και διαφορετικών σημείων της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα 10.00 π.μ. με σημείο συνάντησης την Πλατεία Ελευθερίας (Ρολόι).

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν σύλλογοι αλλά και μεμονωμένοι εθελοντές οι οποίοι χωρισμένοι σε ομάδες θα αναλάβουν κάποιο από τα σημεία που έχουν επιλεγεί.

Παράλληλες δράσεις θα υπάρχουν και στις τοπικές κοινότητες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επικοινωνούν με τους κατά τόπους προέδρους και τους συλλόγους.

Πληροφορίες : Γραφείο Δημάρχου 2462350830, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πρασίνου Ζήσης Κιάκας 6986396809, Πρόεδρος Δ.Κ. Γρεβενών Στέργιου Πουρνάρα 6948949503.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ

* Χρησιμοποιούμε τις σακούλες που θα μοιραστούν από τους υπευθύνους του Δήμου ανά ομάδες μέχρι να γεμίσουν και στο τέλος της συλλογής τις αφήνουμε συγκεντρωμένες στα σημεία που θα μας υποδείξουν οι υπεύθυνοι για να τις παραλάβουν τα συνεργεία αποκομιδής.

* Δεν πιάνουμε τα απορρίμματα με γυμνά χέρια παρά μόνο με γάντια που θα μοιραστούν από τους υπευθύνους του Δήμου.

* Δεν προσπαθούμε να σηκώσουμε βαριά απορρίμματα ή αιχμηρά αντικείμενα (π.χ.σπασμένα γυαλιά). Ειδοποιούμε τους αρμόδιους του Δήμου να φροντίσουν για την αποκομιδή τους.

* Έχουμε υπό την επίβλεψή μας τα μικρά παιδιά.

* Προστατευόμαστε από τον ήλιο με αντηλιακό και καπέλο.

* Φοράμε κατάλληλα ρούχα και παπούτσια.

Ο Αντιδήμαρχος

Περιβάλλοντος & Πρασίνου

Ζήσης Κιάκας

Ζήσης Κιάκας