Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821

Την 22η Μαρτίου (Ημέρα Παρασκευή)

Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα Σχολεία.

Ώρα 12.00 Προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές και μαθήτριες των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην προτομή του οπλαρχηγού Θεοδώρου Ζιάκα. Θα παρίστανται αντιπροσωπείες των αρχών της πόλης και θα προηγηθεί στο μνημείο , επιμνημόσυνη δέηση.

Την 23η Μαρτίου (Ημέρα Σάββατο)

Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών, Κοινοτικών, Ιδιωτικών Καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ., Οργανισμών και σπιτιών από την ογδόη πρωινή ώρα της 23ης ως τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου.

Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων καθώς και Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου.

Την 25η Μαρτίου (Ημέρα Δευτέρα)

Ώρα 07.30΄θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών.
Ώρα 7.45΄Επίσημη έπαρση της σημαίας στον ιστό της Κεντρικής Πλατείας.
Ώρα 10.30 επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Γρεβενών στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ

΄Ωρα 11.30΄Παρέλαση μπροστά από τους Επισήμους στην οδό Κων/νου Ταλιαδούρη από τους Μαθητές Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, Συλλόγους και Τμημάτων Στρατού(εφόσον υπάρχουν).

 

Παρακαλούνται να ρυθμίσουν τα της Ιεροτελεστίας και δεήσεων η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, τα της παρατάξεως το 586 Τ.Π. (Κ.Ε.Ν) και τα της τάξεως η Αστυνομική Δ/νση Γρεβενών.

Το Γενικό Πρόσταγμα της παρέλασης των μαθητών και μαθητριών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης αναθέτουμε στον Υπεύθυνο Ομάδας του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κ.Βασίλειο Σούλα, με βοηθούς τους καθηγητές του Γραφείου Φυσικής Αγωγής.

Τελετάρχη ορίζουμε τον υπάλληλο του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων κ. Γεώργιο Πιπέργια.

Το Πρόγραμμα αυτό έχει θέση επίσημης πρόσκλησης.

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ