Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

O Σχεδιασμός του Λευτέρη Τζιόλα.

Με αυξημένο ενδιαφέρον και μεγάλη αγωνία η κοινωνία των Γρεβενών αναμένει τη σύνθεση του Συνδυασμού του Λευτέρη Τζιόλα.
Ο Λευτέρης Τζιόλας ακολούθησε μια άλλη στρατηγική στην πορεία του προς τις δημοτικές εκλογές. Μετά από ένα πρώτο μεγάλο κύκλο, συστηματικών επαφών και συζητήσεων, απευθύνθηκε με επιστολή του προς όλους τους Φορείς των Γρεβενών, ακόμα και στις Παρατάξεις που σήμερα λειτουργούν στο Δημοτικό Συμβούλιο, θέτοντας το κεντρικό πρόβλημα της ευρύτατης κρίσης των Γρεβενών και τονίζοντας την ανάγκη της ενότητας, του συντονισμού και της ενιαίας τοπικής διακυβέρνησης. Ολοκληρώνοντας τον πρώτο αυτό μεγάλο κύκλο, σε ανοιχτή –δημόσια εκδήλωση του στις 3 Μαρτίου, παρουσίασε ενα φιλόδοξο Πρόγραμμα, που ο ίδιος το ονόμασε Σχέδιο Ανόρθωσης των Γρεβενών.
Εδώ και δύο εβδομάδες όλα δείχνουν ότι ξεδιπλώνει τη δεύτερη φάση της στρατηγικής του, με βάση το πλαίσιο του Προγράμματος του, των γενικών αρχών και της σημαντικής αναγνώρισης στο πρόσωπό του.
Παρακολουθούμε μια πυκνή κινητικότητα του ίδιου και αξιόλογων στελεχών που δραστηριοποιούνται μαζί του για τη διαμόρφωση ενός Συνδυασμού ωστε να αγκαλιάσει όλη την κοινωνία και να υλοποιήσει το φιλόδοξο αυτο αναπτυξιακό Πρόγραμμα.

Πληροφορίες λένε ότι ο Λευτέρης Τζιόλας ενώ είναι πλήρως έτοιμος και σε Συνδυασμό και καταρτίζει πρόγραμμα περιοδειών, για λόγους ταχτικής αναζητάει την καλύτερη δυνατή ημερομηνία ανακοινώσεων, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι ανακοινώσεις τοπικών υποψηφίων από υποψηφίους Περιφερειάρχες, οι προετοιμασίες για το Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, οι προετοιμασίες-νέες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές κλπ.

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από τη λίστα με τις ΠΙΘΑΝΕΣ υποψηφιότητες με το συνδυασμό είμαστε υποχρεωμένοι να αποσύρουμε όλα τα ονόματα αφου υπήρξαν και συνωνυμίες  και να ζητήσουμε συγγνώμη για την αναστάτωση.