Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η Επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στα Γρεβενά (VIDEO)

Στα πλαίσια πολιτικής περιοδείας στην Δυτ. Μακεδονία, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, το μεσημέρι της Κυριακής 17-3-2019 βρέθηκε στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών, συνοδευόμενη απο συνεργάτες της και κομματικά στελέχη και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με απλούς πολίτες και κατοίκους της περιοχής.

Η κ Γεννηματά, μετά από τις συναντήσεις της έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Προσκαλούμε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να ενισχύσουν το Κίνημα Αλλαγής. Και κάθε μέρα ανταποκρίνονται και περισσότεροι. Κάθε πόλη είναι και μια απάντηση. Κάθε εκδήλωσή μας είναι και ένα μήνυμα.

Υπάρχει ισχυρό προοδευτικό ρεύμα απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης.

Που είναι η παλιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη και η νέα δεξιά του κ. Τσίπρα. Οι δυνάμεις της πόλωσης και του διχασμού που με τη στάση τους καθυστέρησαν και ακρίβυναν την έξοδο από την κρίση. Οι θυσίες του Ελλήνων πολιτών μετά από 10 χρόνια πρέπει και μπορούν επιτέλους να δικαιωθούν.

Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής έχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση το σχέδιο Ελλάδα, για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Με αυτό το σχέδιο που είναι ελληνικής ιδιοκτησίας και υπογραφής μπορούμε να αφήσουμε οριστικά πίσω μας την κρίση, τα μνημόνια, τα αδιέξοδα. Γι’ αυτό και το μεγάλο δίλημμα των εκλογών είναι ένα. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες.

Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν ότι μπορούν να μας εμπιστευθούν. Εμείς δεν θα διαψεύσουμε την ελπίδα τους, τις προσδοκίες τους και την εμπιστοσύνη τους, όπως έκανε ο κ. Τσίπρας.