Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Τα «νέα ήθη» της δημοτικής αρχής Γρεβενών

Καταγγέλλουμε την ενέργεια της δημοτικής αρχής Γρεβενών, η οποία αρνήθηκε την παραχώρηση της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου στην ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ για την πραγματοποίηση εκδήλωσης ενόψει των πολλαπλών εκλογών του Μαΐου (δημοτικών, περιφερειακών, ευρωεκλογών). Πρακτική πρωτοφανής, καθώς ποτέ δεν είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο τα προηγούμενα χρόνια.

Μερικές μέρες μετά η ίδια αίθουσα παραχωρείται για εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ… (άσχετα αν αναβλήθηκε) Μάλλον η δημοτική αρχή θέλει να συμβάλει στην προώθηση της «προοδευτικής συμμαχίας» του ΣΥΡΙΖΑ, αρνούμενη την παραχώρηση αίθουσας στο ΚΚΕ… Μάλιστα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου καταγγέλθηκε η συγκεκριμένη ενέργεια, ο δήμαρχος αξίωσε την έγκριση του περιεχομένου των εκδηλώσεων για να παραχωρείται η αίθουσα!!!

Επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση μας να μπορούν να αξιοποιούνται όλοι οι δημόσιοι χώροι, ανάμεσα σε αυτούς και η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, από όποιο κόμμα και μαζικό φορέα το ζητήσει, εκτός από την υπόδικη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Κάθε προοδευτικός άνθρωπος στην πόλη των Γρεβενών είναι ανάγκη να καταδικάσει τα «νέα ήθη» που λανσάρει η δημοτική αρχή.

Από την πλευρά μας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν μας πτοούν τέτοιες είδους ενέργειες, αλλά αντίθετα μας πεισμώνουν για να φτάσει το κάλεσμα της ισχυροποίησης του ΚΚΕ παντού. Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει.

 

ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ

 

Δείτε ακόμα