Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 13η Διανομή τροφίμων της Κοινωνικής Σύμπραξης Γρεβενών (Π.Ε. Γρεβενών και Δήμος Γρεβενών) σε 300 περίπου ωφελούμενους του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής – Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Ειδικότερα από τις 11:00 έως τις 13:00 στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2019 τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Γρεβενών με την υποστήριξη 2 υπαλλήλων του Δήμου και του υπεύθυνου υλοποίησης του προγράμματος ΤΕΒΑ της Π.Ε Γρεβενών πραγματοποίησαν τη 13η Διανομή που είχε ως στόχο την υποστήριξη των ευάλωτων πολιτών και των οικογενειών τους.
Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ήταν:
Φρέσκο κρέας (κοτόπουλο) και τρόφιμα μακράς διαρκείας (τυρί φέτα και μαρμελάδα)

Να σημειωθεί πως η ποσότητα των νωπών τροφίμων (κοτόπουλα) που περίσσεψε μετά τη λήξη της διανομής (27/2/2019) προσφέρθηκε στο συσσίτιο της Ι.Μητροπόλεως Γρεβενών.
Υπενθυμίζουμε ότι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ αποτελούν ωφελούμενοι του ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει στην εγκεκριμένη αίτησή τους ότι επιθυμούν την ένταξη στο Πρόγραμμα.
Αιτήσεις για ένταξη στο ΚΕΑ μπορούν να υποβληθούν στο Κέντρο Κοινότητας από Δευτέρα έως Τετάρτη 9:00-13:00. Τηλ. επικοινωνίας: 2462028098

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας
Τζιουβάρας Απόστολος