Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Κωνσταντίνου Μπουκουβάλα στην ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες

Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε να ακολουθήσετε την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στην Β’ Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης στην οποία ήμουν υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές, σχεδόν στο παρά πέντε, λόγω συγκυρίας, ίσως λίγο βιαστικά και παρ’ ολίγον και στην πρώτη θέση. Η Ιστορία μας κρίνει όλους και κρίνει πάντα σωστά και δίκαια.

Αυτή τη φορά όμως, η οποία αυτή είναι ουσιαστικά η πρώτη μου υποψηφιότητα, κάνω μια προσωπική επιλογή, συνειδητά, βάζοντας τον πήχη ψηλά. Επιλέγω να πολιτευτώ με σταυρό υπό τη σημαία του κόμματος μας, την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, στην μονοεδρική εκλογική περιφέρεια των Γρεβενών.

Τα Γρεβενά αποτελούν εξ’ άλλου την πατρίδα της οικογένειας μας, η οποία έχει καταγωγή από το Τσούρχλι-Αγ. Γεώργιο. Η ευρύτερη οικογένεια των Μπουκουβαλαίων αποτελεί αδιάσπαστο κομμάτι της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου, ενώ φέρει πολύ σημαντική ιστορία αγώνων για την Απελευθέρωση του Έθνους και την Ανεξαρτησία της Ελλάδας.

Σηκώνουμε τη σημαία ψηλά, στο Νομό (σήμερα Περιφερειακή Ενότητα) που ίδρυσε ο Γεώργιος Παπανδρέου αλλά δεν έτυχε να δει κεντρώο βουλευτή! Διεκδικούμε με αξιώσεις την ψήφο των Γρεβενιωτών και υποσχόμαστε να αγωνιστούμε με πάθος για την Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο του κόμματος μας, τον Βασίλη Λεβέντη για την υποστήριξή του στο πρόσωπό μου και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις στην ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θα είναι στην Βουλή είτε κάποιοι το θέλουν, είτε όχι!

Κωνσταντίνος Μπουκουβάλας
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Δείτε ακόμα