Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΔΩΡΕΑΝ Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα  Γρεβενών ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης  που έχει συσταθεί για το Νομό μας, στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής – Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», θα παραλάβει στις 25-26/02/2019: 

Φρέσκο κρέας (κοτόπουλο)και τρόφιμα μακράς διαρκείας (τυρί φέτα και μαρμελάδα)

τα οποία πρόκειται να διατεθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος.

Ο Δήμος Γρεβενών ενημερώνει τους δικαιούχους ότι η διανομή των παραπάνω τροφίμων θα γίνει στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2019 και κατά τις ώρες 11:00-13:00 στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (πλαϊνή είσοδος της Μαθητικής Εστίας).

Επειδή η ποσότητα των προϊόντων που θα διατεθεί είναι μεγάλη (περίπου 4 κιλά προϊόντων ανά μέλος), παρακαλούνται οι πολυμελείς δικαιούχοι να μεριμνήσουν ώστε να έχουν μαζί τους  καροτσάκι μεταφοράς ή αν είναι δυνατόν κάποιο άλλο μεταφορικό μέσο (π.χ. ΙΧ). 

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη

1)         της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει

2)          εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου με επίδειξη ταυτότητας, σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων των δικαιούχων

 

Γρεβενά, 22-02-2019

 

 

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ               Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ                                               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ