Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Διακρίσεις για τους μαθητές του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών

Διακρίσεις στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για τους μαθητές του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών

Ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Μακεδονίας για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, στο 4ο ΓΕΛ Κοζάνης.

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών συμμετείχε στον διαγωνισμό με δυο ομάδες στην κατηγορία ποδοσφαίρου τους ROBOKIDS με τους μαθητές Δόγκα Χριστίνα, Κυριάκου Φωτεινή και Χαριζόπουλο Ιωάννη που κατέλαβαν την 2η θέση και προκρίθηκαν για τον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Αθήνα και τους RoboTeam με τους μαθητές Κατσαντώνη Μαρία, Λάλλο Αθανάσιο και Πενλίδη Ευθυμία, στους οποίους απονεμήθηκε το βραβείο Xειρισμού.

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών συμμετείχε στον περιφερειακό διαγωνισμό στην κατηγορία «Εποικισμός στον Άρη» με μια ομάδα τους Lego Stars και τους μαθητές Νταμπίκη Οδυσσέα, Ντίνα Σοφία, Πατσιούρα Αριστούλα, Σιακαβάρα Παναγιώτη, Χαντάβα Γεώργιο και Χατζηβασιλειάδη Σεραφείμ που κατέλαβαν τη 2η θέση. Στην κατηγορία «Αρχιπέλαγος Αιγαίο: Η τεχνολογία βοηθά να αναπτυχθούν τα νησιά» το 3ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών συμμετείχε με μια ομάδα τους LegoManiacs με τους μαθητές Γάκη Δανάη, Κιτσιούλη Δημήτριο, Κούσκουρα Στέλλα, Λόλα Ευάγγελο, Μωραΐτη Νίκο και Νίκου Δάφνη που κατέλαβαν την 3η θέση και προκρίθηκαν στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου. Την ευθύνη της προετοιμασίας των ομάδων είχε η καθηγήτρια Πληροφορικής Λιάμπα Θεοδούλα.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον WRO Hellas με Στρατηγικό Συνεργάτη την COSMOTE και τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού μπορείτε να τα δείτε εδώ Αποτελέσματα Διαγωνισμού