Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

KINHMA-AΛΛΑΓΗΣ Ν.Ε ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Με εγκύκλιο του Γραμματέα της Κ.Π.Ε του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη που αφορά στο Εκτακτο Συνέδριο, ορίζονται τα ακόλουθα:
-Το έκτακτο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), στον Πειραιά.
-Δικαίωμα ψήφου για τη ανάδειξη συνέδρων έχουν όσοι αναγράφονται στο Μητρώο Μελών του Κινήματος Αλλαγής και όσοι εγγραφούν ηλεκτρονικά μέχρι στις 15-2-2019 και ώρα 20.00μ.μ . -Καθε μέλος του Κινήματος Αλλαγής μπορεί να είναι υποψήφιος και να εκλεγεί σύνεδρος.
-Η υποβολή υποψηφιότητας κατατίθεται είτε μέσα απο την “Ιστοσελίδα” του Κινήματος Αλλαγής είτε στις κατα τόπους Ν.Ε που θα τις διαβιβάσουν στην Κ.Ε.Ε. Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει τα μεσάνυχτα της 20ης Φεβρουαρίου 2019.Η προθεσμία αποσυρσης ή παραίτησης απο υποβληθείσα υποψηφιότητα λήγει τα μεσάνυχτα της 22ας Φεβρουαρίου 2019. -Οι εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019.
-Οι εκλογές στον Νομό Γρεβενών θα πραγματοποιηθούν σε δύο εκλογικά Κέντρα, στις έδρες των Δημοτικών Οργανώσεων Γρεβενών και Δεσκάτης.
Στα Γρεβενά σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου και στην Δεσκάτη σε αίθουσα του Δημαρχείου απο τις 8:30 π.μ μέχρι στις 18.00 μ.μ

Για την Ν.Ε
Ο Α Γραμματέας
Κλεισιάρης Κώστας

Δείτε ακόμα