Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Κάλεσμα 24ωρης απεργιακής δράσης του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Γρεβενών

Μετά από κοινό έγγραφο της Δ.Ο.Ε. και ΟΛΜΕ της 14/1/2019 και απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Γρεβενών :
καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις, κηρύσσοντας την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, ημέρα 24ωρης απεργιακής δράσης με δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών –προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο.
• απαιτούμε την άμεση απόσυρση του συστήματος που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, με το οποίο ουσιαστικά απαξιώνει την προϋπηρεσία και το πτυχίο και οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι τίτλων και προσόντων με όρους ανισότητας.
• Συνεχίζουμε και κορυφώνουμε, αποφασιστικά και διεκδικητικά, τον αγώνα για την πραγματοποίηση των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση, με βάση τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος.

Στις 11:00 π.μ. καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης να βρίσκονται έξω από το Διοικητήριο της Αντιπεριφέρειας Γρεβενών όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών για την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Παλάσκας Κωνσταντίνος      Χαριζούλης Βασίλειος

Δείτε ακόμα