Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: απαράδεκτη η συμπεριφορά του Συμβουλίου Διοίκησης Τ.Ε.Ι. Δυτ. Μακεδονίας

Aνακοίνωση προέδρου Δημ. Συμβουλίου για το Τ.Ε.Ι.

Ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών και θεωρώντας, ότι εκφράζω την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας του Δημοτικού συμβουλίου, όπως αυτή διεφάνει στην προ ημερησίας συζήτηση της συνεδρίασης του Δημ. Συμβουλίου της 6/3/2013,θα ήθελα να επισημάνω και να καταδικάσω την απαράδεκτη….

κατ εμέ συμπεριφορά του Συμβουλίου Διοίκησης Τ.Ε.Ι. Δυτ. Μακεδονίας, το οποίο με ανακοίνωσή του προσπαθεί να αποκλείσει την Περιφερειακή ενότητα Γρεβενών από τη συμμετοχή της, τώρα ή και μελλοντικά στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.

Η συμπεριφορά αυτή σε καμία των περιπτώσεων δεν δείχνει «Περιφερειακή συνείδηση», μια συνείδηση που επανειλημμένως έχουμε δείξει εμείς με έργα ενώ κάποιοι άλλοι μόνο στα λόγια.

Καταδικάζουμε αυτές τις συμπεριφορές και θα  μας βρουν ενωμένους απέναντί τους.

Σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλουμε να προκαταλάβουμε τις αποφάσεις της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και του Υπουργού Παιδείας, όμως στέλνουμε κι εμείς τις δικές μας επισημάνσεις προς όλους όσους μιλούν για Τ.Ε.Ι.(Κοζάνης – Καστοριάς – Φλώρινας) και όχι για Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.

                       

                                                                        Λάτσος  Βασίλειος