Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Οι Επισκευαστές Αυτοκινήτων ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ (video)

Σε απίστευτες καταγγελίες προέβη ο πρόεδρος του Συλλόγου Επισκευαστών Αυτοκινήτων Γρεβενών, Θωμάς Δημητριάδης Βλάμης, (μέλος της Ομοσπονδίας Επισκευαστών Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΟΒΕΑΜΜΕ) και υπεύθυνος για την Δυτική Μακεδονία), στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 20 Δεκ. 2018.
Ο κ.Δημητριάδης που ζήτησε και πήρε το λόγο από τον πρόεδρο του συμβουλίου κ.Πασχαγιαννίδη, κατά τη συζήτηση για το θέμα των αναθέσεων επισκευής μηχανημάτων έργων του Δήμου Γρεβενών σε συνεργεία της Κοζάνης, κατήγγειλε πως τα συγκεκριμένα συνεργεία με τα οποία συνεργάζεται ο Δήμος, δεν διαθέτουν την απαιτούμενη Άδεια Λειτουργίας σύμφωνα με την νομοθεσία.
Η συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα, ολοκληρώθηκε μετά από μιάμιση ώρα περίπου, καθώς υπήρξε και 15 λεπτη διακοπή της συνεδρίασης μετά από την έντονη αντίδρασή μας, όταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε από τα ΜΜΕ να κλείσουν τις κάμερες για να μιλήσει η πρόεδρος της Επιτροπής ανάθεσης, συντήρησης και επισκευής οχημάτων του Δήμου Γρεβενών.

Δείτε το σχετικό video