Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ

Μετά την απόφαση της 20ης Δεκεμβρίου της Γενικής Συνέλευσης των Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών και την δημόσια απάντηση του Διοικητή του ανωτέρω Νοσοκομείου προκύπτει, πέραν των σοβαρών ερωτηματικών κάθε καλόπιστου, σοβαρός κίνδυνος όχι μόνον για τους αιτούντες δευτεροβάθμια ιατρική βοήθεια αλλά και για τους ήδη νοσηλευομένους ασθενείς!
Η μη κάλυψη της εφημερίας της 19/12 και η απουσία στο εορταστικό δεκαήμερο-ίσως και παραπάνω – από αναισθησιολόγο ιατρό είναι επικίνδυνη όχι μόνο για την υγεία των ασθενών αλλά και για την ζωή τους, ιδιαίτερα δε σε οξέα περιστατικά, παιδιά, ηλικιωμένους, πολυτραυματίες, εμφραγματίες κ.ά κατηγορίες.
Τα αίτια και οι ευθύνες δεν είναι θέμα της παρούσης…
Το ΔΣ του Ιατρικού συλλόγου Γρεβενών ως σύμβουλος εκ του νόμου της Πολιτείας, αν και παραγκωνίζεται, σε ότι μας αφορά καλεί τους αρμοδίους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουν επιτέλους τις ΕΥΘΥΝΕΣ που τους αναλογούν.
Δεν μπορούμε στον 21ο αιώνα να δεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές.
Το ΔΣ καλεί τα μέλη του, νοσοκομειακούς Ιατρούς, παρά τα ανυπέρβλητα εμπόδια, να συνεχίσουν με την ίδια αυταπάρνηση και τον ίδιο ζήλο να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, πιστοί στον Ιπποκρατικό όρκο.
Είμαστε αλληλέγγυοι και στο πλευρό τους!

Για το ΔΣ
Ο Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜ. ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ             ΝΙΚ. ΖΕΡΒΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ                   ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΜ.Α’ ΕΣΥ