Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ….!

του Γιώργου Νούτσου

Πληθαίνουν οι συμμετοχές στις εκλογές για τον Δήμο Γρεβενών, τουλάχιστον σε επίπεδο προθέσεων… κι αυτό, για μένα, είναι πολιτική υγεία.
Θα υπήρχε πρόβλημα όντως, αν κανείς δεν εκδήλωνε ενδιαφέρον να ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου του. Πόσο μάλλον, που είναι γνωστό σε όλους, πως η διαχειριστική και οικονομική συγκυρία, δεν είναι και η καλύτερη και πως, αυτοί που θα κληθούν να διαχειριστούν τις τύχες του τόπου μας, θα έχουν πολλά χρονίζοντα, αλλά και τρέχοντα πιεστικά προβλήματα να αντιμετωπίσουν. Στην φάση αυτή λοιπόν, δεν κρίνω τα πρόσωπα, αλλά την εκφρασμένη πρόθεσή τους να θέσουν εαυτόν στην κρίση των συμπολιτών μας.
Κάποιοι, αντιμετωπίζουν φοβικά την υπερπροσφορά υποψηφιοτήτων, μπαίνοντας σε λογική αριθμολαγνείας και προσθαφαιρέσεων αριθμών. Καθιστούν έτσι, το προσωπικό και ιδιοτελές, κυρίαρχο στοιχείο της κρίσης τους, με ότι αρνητικό αυτό μπορεί να συνεπάγεται.
Αυτό για μας δεν ισχύει. Αγκαλιάζουμε κάθε καλοπροαίρετη παρουσία στα τοπικά μας πράγματα, πιστοί στο πνεύμα του νέου Καλλικρατικού νόμου, για ευρείες συναινέσεις και συνεργασίες – αν και εφόσον απαιτηθούν – ώστε η νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει, να μπορεί ουσιαστικά και αποτελεσματικά να ανταποκριθεί στην κρισιμότητα των καιρών που διάγουμε και των μεγάλων αναγκών του τόπου και των συμπολιτών μας.
Φυσικά και… στόχος πρωτεύων και αδιαπραγμάτευτος για την πρώτη Κυριακή των εκλογών, παραμένει η ισχυρή Παραταξιακή μας παρουσία και η πειθώς όσο μεγαλύτερου μέρους του εκλογικού σώματος γίνεται, ώστε με κέρδος τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό εδρών στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει, να είμαστε σε θέση την επόμενη μέρα, να χαράξουμε έναν δρόμο ενωτικό και δημιουργικό, με προεξάρχουσα την υλοποίηση του προγραμματικού μας λόγου και των προτεραιοτήτων που στην προεκλογική περίοδο θα θέσουμε και θα παρουσιάσουμε στους συνδημότες μας.
Ένας ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, είναι το βασικό μας μέλημα.
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος κι όλοι όσοι τον περιβάλλουμε με την εμπιστοσύνη μας και τον στηρίζουμε στην μεγάλη του αυτή προσπάθεια, αυτό το έχουμε καταστήσει χάρτη οδικό και κεντρική επιλογή κάθε μας σκέψης και ενέργειας.
Τα Γρεβενά δεν πρόκειται να μας διχάσουν, όπως κάποιοι εσφαλμένα νομίζουν.
Θα μας ενώσουν… πολύ απλά, γιατί τους το οφείλουμε…….!!!