Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ Δ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αγαπητοί μου συμπατριώτες,
Έχοντας πλήρη επίγνωση των ευθυνών που προτίθεμαι να αναλάβω και με την τεράστια εμπειρία που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι διαρκώς με τα κοινά, ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Γρεβενών μαζί με εκλεκτούς συμπολίτες μας που συμφώνησαν να προχωρήσουμε σε αυτήν την υψηλή πρωτοβουλία.
Τα 38 χρόνια που είμαι ριζωμένος σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο τον οποίο γνωρίζω σπιθαμή προς σπιθαμή και που τον επισκέφτηκα σε κάθε του γωνιά, επικοινωνώντας διαρκώς με όλους τους Γρεβενιώτες συμπολίτες μας ακόμη και με τους ετεροδημότες μας απανταχού της γης, ξέρω με απόλυτο τρόπο την φυσιογνωμία, τις ιδιαιτερότητες και τις δυνατότητες που έχει ο αγαπημένος μας τόπος.
Έχοντας δομήσει έναν χαρακτήρα που εργάζεται ακούραστα, ακούγοντας κάθε πρόταση, κάθε αγωνία και κάθε παράπονο και του τελευταίου συμπολίτη μας, παίρνω το δικαίωμα να αναλάβω και πάλι τις ευθύνες του τόπου μας μέσα από το αξίωμα του Δημάρχου.
Η διαδρομή μου ως βουλευτής του Νομού μας έχει να επιδείξει εκατοντάδες έργα που άλλαξαν κυριολεκτικά την εικόνα του τόπου μας και ταυτόχρονα, στήριξα και προσπάθησα να λύσω τα προβλήματα για όλον τον κόσμο.
Εκτιμώ πως έχω σε αυτήν την φάση της ζωής μου την σοφία, την εμπειρία, την επιστημονική γνώση, την πυγμή, το σχέδιο και τους υψηλούς στόχους που οι συγκυρίες απαιτούν και παράλληλα με τη δυναμική που με χαρακτηρίζει να επικοινωνώ επιτυχώς με υψηλά κέντρα αποφάσεων όπως η κυβέρνηση και οι Βρυξέλες, παίρνω έτσι το δικαίωμα να δηλώσω ότι μπορώ να οδηγήσω τα Γρεβενά σε μια νέα εποχή, όπου όλοι μαζί μπορούμε να αναστρέψουμε την καθοδική πορεία της τοπικής μας οικονομίας και να ξαναβρούμε τον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.
Μαζί με εκλεκτούς συμπολίτες μας για συνεργάτες θα προχωρήσουμε σε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις με την τοπική μας κοινωνία, καταθέτοντας προτάσεις που θα αξιοποιούν τον πλούτο και τις δυνατότητες της περιοχής μας.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πάμε και πάλι μπροστά.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Κυριάκος Ταταρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

Δείτε ακόμα